Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008

ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ

Ηθελα να γράψω για την τεράστια νίκη του Παναθηναϊκού στην Ξάνθη κόντρα σε θεούς και δαίμονες αλλά γεγονότα πολύ πιο σημαντικά συνέβησαν χθές.
Ενα 15χρονο παλληκάρι έχασε τη ζωή του σε επεισόδια στην Αθήνα.

Τα ερωτήματα είναι πολλά.Ποιόν να συμμεριστώ(εκτός φυσικά απο την οικογένεια του νεκρού)


Τους πολίτες που βλέπουν τις περιουσίες τους να καίγονται καθε λίγο και λιγάκι?Τους κατοίκους των περιοχών αυτών,που τους ταλαιπωρούν 200 κουκουλοφόροι?
Σίγουρα όμως θυμώνω με τους υποκριτές των καναλιών ,δημοσιογράφους,ξερόλες άσχετους μαϊντανούς,"αυτόπτες μάρτυρες" που αναγορεύονται σε ειδικούς και το ευχαριστιούνται κιόλας χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι τους χρησιμοποιούν,πολιτικούς που χωρίς καμμία σοβαρότητα προσπαθούν να κατηγορήσουν τις αντίπαλες παρατάξεις,συγκεκριμμένο πολιτικό χώρο ,που δικαιολογούσε τους κουκουλοφόρους,χωρίς να σκέπτεται τις συνέπειες.

Θυμώνω με αυτούς που είναι μόνιμα "απέναντι "στην Αστυνομία ξεχνώντας τάχα ότι η Αστυνομία είναι δικιά μας και όχι κάποιας κυβέρνησης. Αποτελείται απο τα αδέλφια μας ,τους πατεράδες μας ,τους φίλους μας ,τους γείτονές μας.

Που είναι οι δημόσιοι ταγοί να βοηθήσουν τη σύγκλιση των ακραίων απόψεων που δημιουργούνται στην Ελληνική κοινωνία απο τέτοια λυπηρά γεγονότα?
Ποιός αμφιβάλλει ότι όλα ήταν οργανωμένα?
Ποιός έστειλε σε χιλιάδες μαθητές το πρωϊ της Δευτέρας μηνυμα κατάληψης των σχολείων?
Οι μαθητές του Ελληνικού Σχολείου είναι υπεύθυνα άτομα, στην μεγάλη τους πλειοψηφία, με άξιους δασκάλους και δεν χρειάζονται την καθοδήγηση κανενός.
Είναι δυνατόν η εγκληματική πράξη ενός αστυνομικού να δικαιολογεί αυτό που είδαμε όλοι μας?
Που είναι η πυγμή της ελληνικής πολιτείας για να προστατέψει τους πολίτες της?
Πως είναι δυνατόν τόσο λίγα άτομα να ταλαιπωρούν την χώρα τόσα χρόνια,χωρίς να τους διαλύει κανείς?Τι φοβάται η εκάστοτε κυβέρνηση?Τις επιτροπές συμπαράστασης?Ας γελάσω.
Δεν είναι λοιπόν εύλογο το ερώτημα ποιός οφελείται από όλα αυτά?.
Η κυβέρνηση νομίζω ότι πρέπει να δώσει πειστικές απαντήσεις σε όλα αυτά και να κάνει τον Ελληνα να αισθανθεί πάλι ασφαλής στη χώρα του.
Σημαντικός είναι επίσης και ο ρόλος της αντιπολίτευσης,η οποία πρέπει να καταδικάσει απόλυτα τα έκτροπα, πειστικά και χωρίς μισόλογα.


Κύριε Πρωθυπουργέ αυτή είναι η ώρα που συναντιέστε με την Ιστορία.Δώστε ένα τέλος σε αυτό το νοσηρό φαινόμενο των "κουκουλοφόρων¨Δείξτε την πυγμή σας .Οι ηγέτες δεν γεννιούντα αλλά αναδύονται μέσα από τις κρίσεις και τον τρόπο που τις αντιμετωπίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: