Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2008

ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ ΤΩΝ 5 ΗΠΕΙΡΩΝ

Ο γελωτοποιός της Ευρώπης έχασε από ένα πραγματικό καφενείο που έπαιζε ποδόσφαιρο παλαιολιθικό,με τριπλούλες,και μία χωριάτικη νοοτροπία .Οι "παιχταράδες" του θρήνου μόλις πήραν τις κάρτες που πρέπει να παίρνουν σε κάθε αγώνα λούφαξαν.Κοίταζαν απορημένοι σαν να έψαχναν τη βοήθεια του "μπαμπά".Ειδικά οι Αντζας,Παπαδόπουλος χωρίς προστασία απο το κοράκι μάγεψαν.
Πραγματικά αν δεν ήξερα πόσους συναδέλφους τους ,έχουν κλέψει τόσα χρόνια θα τους λυπόμουν(τους παίκτες του θρήνου)Τέτοιο ξεβράκωμα πιά.
Κι΄εκει που είχα ηρεμήσει ,απο το πολύ γέλιο ,έκανα το λάθος να βάλω τη βελόνα στον Spor Fm.O Χελάκης και ο Καρπετόπουλος προσπαθούσαν να πείσουν τον κόσμο(βασικά τα μέλη)ότι ο θρήνος έπαιξε καλά απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα.Έλεος πια ρε με την κοροϊδία.
Δεν θέλω να σκέπτομαι τι θα γινόταν αν στη θέση του ευρωθιάσου ήταν ο ΠΑΟ.
Δεν πειράζει κύριοι με τις υγείες σας και περαστικά σας .

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΥΠΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ.


ΥΓ1 Σε κείνο το σήριαλ(ο θεός να το κάνει) οι "εφτα θανάσιμες πεθερές" είναι πράγματι θανάσιμες η μήπως ανόητες που έχουν αφήσει το όποιο υποκριτικό ταλέντο τους να ξεφτιλίζεται ανακατευόμενο με τον ΟΣΦΠ

ΥΓ2 Το μόνο καλό στην Ουκρανία απόψε ήταν η μεταφράστια.Πραγματικά πολύ όμορφη.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΓΡΑΒΟΥΣ.ΠΟΙΑ ΜΜΕ ΡΕ ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΕΙΑ .ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΦΑ (ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ) ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ. ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ? ΜΕΣΑ ΣΕ 40 ΜΕΡΕΣ?ΔΕΝ ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΟΙ ΚΩΛΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΔΩ ΠΑΝΑΘΑ.

fotjou είπε...

Σας παρακαλώ να πρροσέχετε λίγο τις εκφράσεις σας.
Σε αντίθετη περίπτωση ,μετα λύπης μου,θα διαγράφω τα σχολιά σας