Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009

PUBLIC ENEMY

Η ποιότητα της λειτουργίας της κοινωνίας και της προσωπικής μας ζωής δεν κρίνεται από τις τραγωδίες,αλλά από τις μικρές λεπτομέρειες.'Οταν κάποιος μας αποκόβει από τις φαινομενικά ασήμαντες χαρές αλλά σημαντικές διόδους διαφυγής από την καθημερινότητα,όπως την εχουν καταντήσει,είναι άξιος χλευασμού και πρέπει να τιμωρείται παραδειγματικά.
Το ποδόσφαιρο αποτελεί την πιο προσφιλή λαϊκή μορφή ψυχαγωγίας,ελπίδα δικαίωσης και ουσιαστικό παράγοντα διαμόρφωσης ταυτότητας για τους άντρες.
Το ποδόσφαιρο προσφαίρει χαρά και η χαρά είναι πολύ σοβαρή υπόθεση.Αυτή η ασυδοσία στους αγωνιστικούς χώρους,αποτελεί πολύ σοβαρό ζήτημα,που ξεπερνά τα όρια του αθλήματος και σίγουρα τις πουλημένες και χωρίς κύρος σφυρίχτρες.
Ο ένας διαιτητής μέσα στην ίδια χρονιά "εξοντώνει" μία ομάδα(ΠΑΟ) -που πληρώνει μάλλον το γεγονός ότι είναι ΜΕΓΑΛΗ και ΔΥΣΚΟΛΗ-δύο φορές,τρελαίνοντας τους φιλάθλους της.Δεν πρόκειται φυσικά για λάθος.Το ίδιο με έναν άλλο ,που ξεδιάντροπα χθές αδίκησε συνειδητά την Ξάνθη αλλοιώνοντας και το πρωτάθλημα.

Αυτοί ,όλοι υπηρέτες σκοτεινών στόχων και αφεντικών, ευημερούν σε βάρος όλων των φιλάθλων, γιαυτό πρέπει να αντιμετωπίζονται ως PUBLIC ENEMY

Δεν υπάρχουν σχόλια: