Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

ΤΟ ΤΣΑΛΑΚΩΜΑ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ

Σε... ριγκ μετετράπησαν τα τα αποδυτήρια της ΑΕΚ στους Θρακομακεδόνες λίγες ημέρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό! Περισσότεροι από 10 ποδοσφαιριστές πιάστηκαν στα χέρια, με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να προσπαθεί να τους χωρίσει και να δέχεται κατά λάθος χτύπημα από τον Εντίνιο! Αποτέλεσμα ήταν να μεταφερθεί ο Νάτσο Σκόκο στο ιατρικό κέντρο με σπασμένη μύτη, συνέπεια μιας κεφαλιάς που δέχθηκε από τον Ραφίκ Τζιμπούρ!Το κακό άρχισε κατά τη διάρκεια της προπόνησης, με αφορμή ένα πολύ δυνατό τάκλιν του Πελετιέρι στον Πλιάτσικα. Οι δύο άσοι διαπληκτίστηκαν και όλοι νόμιζαν ότι το θέμα είχε λήξει, αφού άλλωστε τέτοια περιστατικά είναι πολύ συνηθισμένα.
Κανείς τους δεν είχε... ξεχάσει και μετά το τέλος της προπόνησης, στα αποδυτήρια δημιουργήθηκε ξανά ένταση. Δεν άργησαν να δημιουργηθούν δύο αντιμαχόμενα «στρατόπεδα», οι Αργεντίνοι από τη μία και οι Έλληνες από την άλλη.
Μέσα στον... πανικό ο Τζεμπούρ «κεραυνοβόλησε» με κεφαλιά στο πρόσωπο τον Σκόκο και τον έστειλε στο νοσοκομείο με σπασμένη μύτη. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς άκουσε το θόρυβο και έσπευσε να επέμβει, για να δεχθεί... αδέσποτη από τον Εντίνιο, που είχε επίσης εμπλακεί στο επεισόδιο.



Ρε που πάμε σ΄αυτή τη χώρα.Τέτοιος χαμός στο βασίλειο του Ντούσκο?
Κι΄εγώ ο αφελής που νόμιζα ότι αυτά γίνονται μόνο στον ΠΑΟ,που δεν σέβεται τους παίκτες του και τρώει σαν άλλος Κρόνος τα παιδιά του .
Ολως τυχαίως όλα πρίν τον αγώνα με τον ΟΣΦΠ.
Ρε που πάμε σ΄αυτή τη χώρα.!!!!!!!!!!!!!!!(Μεγάλε Αυλωνίτη)

Δεν υπάρχουν σχόλια: