Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

ΜΙΑ ΒΡΟΧΕΡΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΤΑΛΙΝΓΚΡΑΝΤ

Σκάσανε μύτη και οι απόγονοι του Στάλιν.Σιγά σιγά το παζλ ολοκληρώνεται.
Το ΚΚΕ επιτίθεται κατά πάντων για το γήπεδο του ΠΑΟ στον Βοτανικό.Τουλάχιστον αυτοί είναι ειλικρινείς.Δεν θέλουν το γήπεδο.Ούτε μα ούτε μου.
Το διασκεδαστικό είναι ότι καλούν τον λαό των Αθηνών σε αγώνα για την διάσωση του Βοτανικού απο τους "κακούς" επιχειρηματίες.Που ήταν τόσα χρόνια ?Δεν τους ενοχλούσε ο βόθρος στο κέντρο της Αθήνας.
Ας κάνουν ένα γκάλοπ για την γνώμη του λαού των Αθηνών,το οποίο όμως να δημοσιοποιήσουν,για να γελάσει λίγο και το χειλάκι μας.Τολμάνε ?
Βέβαια αυτοί λαό των Αθηνών λένε μόνο όσους τους ψηφίζουν η συμφωνούν μαζί τους.Επίσης έχουν μια περίεργη αντίληψη για τα γκάλοπ.Σαν γνήσια τέκνα του Πατερούλη δέχονται μόνο αποτελέσματα υπέρ τους στο 90% και βάλε.
Δεν πειράζει.Καλύτερα να ξέρουμε τους εχθρούς της προόδου και της ανάπτυξης.
Καλύτερα να ξέρουμε αυτούς που θέλουν την τελμάτωση για να υπάρχουν.


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ


«ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Η διαμάχη μεταξύ των μεγαλοεπιχειρηματιών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, του δημάρχου Αθήνας και του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ δεν σχετίζεται με την ανάπλαση του Ελαιώνα, τη μετατροπή του σε χώρο πράσινου, αναψυχής και άθλησης της νεολαίας και του λαού της Αθήνας. Έχει σχέση με επιχειρηματικούς ανταγωνισμούς και πολιτική δημαγωγία. Οι μεγαλοεπιχειρηματίες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μιλώντας εξ ονόματος των φιλάθλων του Παναθηναϊκού ενδιαφέρονται να αυξήσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία και τις επιχειρηματικές συμμαχίες τους αξιοποιώντας τις εκτάσεις του Ελαιώνα. Ο δήμαρχος Αθήνας και η παράταξη του ΠΑΣΟΚ από την αρχή στηρίζουν με θέρμη την εκχώρηση στρεμμάτων του Ελαιώνα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός που ανοίγει το δρόμο στην ολοκληρωτική και οριστική παράδοση της περιοχής του αρχαίου Ελαιώνα στα επιχειρηματικά συμφέροντα, στη δημιουργία πολυκαταστημάτων και άλλων πολεοδομικών συγκροτημάτων, που όχι μόνο δεν θα ωφελήσουν τους κατοίκους των γύρω περιοχών αλλά θα κάνουν τη ζωής τους ακόμα χειρότερη. Ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται καιροσκόπος και διπρόσωπος. Ενώ δεν καταψήφισε την εκχώρηση των εκτάσεων του Ελαιώνα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και συνεχίζει να είναι υπέρ της κατασκευής του γηπέδου, για να μη χαλάσει το «περιβαλλοντικό» του προσωπείο, διαφώνησε στη δημιουργία του εμπορικού κέντρου που θα συνοδεύει το γήπεδο! Το ΚΚΕ καλεί το λαό της Αθήνας και του Λεκανοπεδίου να πάρει την υπόθεση του Ελαιώνα στα χέρια του. Ούτε ένα στρέμμα δεν πρέπει να εκχωρηθεί στους επιχειρηματικούς ομίλους. Είναι ζωτική ανάγκη να γίνει χώρος πρασίνου, δημόσιων αθλητικών και πολιτιστικών υποδομών που δεν θα επιβαρύνουν το περιβάλλον. Κανένα γήπεδο, καμία αθλητική εγκατάσταση δεν πρέπει να ανήκει σε επιχειρηματίες».


Για κάντε και μία έρευνα για το προκάτ του Επινείου ρε συντρόφια.Μην στεναχωρείτε μόνο την συντρόφισσα Λιάνα.Αντε λοιπόν για να δούμε τι "αυγά" έχετε.

ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΤΩΡΑ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
fotjou είπε...

Διέγραψα το σχολιό σου γιατί δεν σχολιάζεις την ανάρτηση στην ουσία της αλλά τσουβαλιάζεις το θέμα και μάλιστα με "άσχημη γλώσσα¨"
Δεν ξέρω αν γνωρίζεις φιλαράκο αλλά αυτή η τακτική είναι μοχλός της οπισθοδρόμησης.Αν κάτι θέλεις να πείς,πέστο κόσμια και επι της ουσίας.