Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

NO COMMENTS

ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ
Δήμαρχος Αθηναίων


"Ο Παναθηναϊκός είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας της πόλης μας, για αυτό τα 100 χρόνια και οι εορτασμοί τους, είναι πολύ σημαντικό γεγονός για όλους τους Αθηναίους, ανεξάρτητα των συλλογικών τους προτιμήσεων. Θα επιθυμούσαμε να τα γιορτάζαμε διαφορετικά και εδώ μου δίνεται η ευκαιρία να πω ότι η παναθηναϊκή οικογένεια, ο Δήμος Αθήνας και η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων της, το μόνο που απαιτούν και θα το διεκδικήσουν, είναι ίση μεταχείριση με άλλες παρόμοιες περιπτώσεις. Στις οποίες όχι μόνο δεν εφυτεύθει ένα δέντρο, εν αντιθέσει με τα 170 στρέμματα πρασίνου, αλλά αν λάβετε υπόψη τα αποτελέσματα της παγκόσμιας οικονομικής συγκυρίας, ότι στερείτε αυτή τη στιγμή ο τόπος με την προσωρινή αναστολή επενδύσεις ύψους 1 δις ευρώ, γιατί τόσο είναι το ποσό του πρότζεκτ, 2.500 θέσεις εργασίας κατά την εκτέλεση του έργου και εκατοντάδες θέσεις εργασίας μετά, τότε αναρωτιέται κανείς όταν λέμε δημόσιο συμφέρον, τι άλλο μπορεί κανείς να εννοεί. Δεν υπάρχουν επόμενες κινήσεις του Δήμου. Αλλά κοινές, του Δήμου, της ΠΑΕ, της Κυβέρνησης, των πολιτικών κομμάτων που στηρίζουν αυτή τη προσπάθεια και κυρίως του ελληνικού λαού.


Η υπουργός Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη, δήλωσε: "Με την παρουσία μου πέρα από τις ευχές, ήθελα να εκφράσω την υποστήριξή μου στο έργο της διπλής ανάπλασης. Είναι ένα έργο που πρέπει να γίνει και θα το στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Θα προσφέρει πράσινο, θέσεις εργασίας και αναβάθμιση της περιοχής".


Ερώτηση:Γιατί ο κ.Τσίπρας δεν έκανε κανένα ανένδοτο για το προκάτ του επινείου? Ασε δε που χτίστηκε με ξένα λεφτά και δίπλα στη θάλλασα.
Γιατί αυτή η λύσσα για τον Βοτανικό?
Ο Βωβός έχει χτίσει πολλά εμπορικά κέντρα και άλλα κτίρια μέσα στην πόλη.Ακούστηκε κάτι?

¨"Γηπεδο στον Βοτανικό τώρα"



Δεν υπάρχουν σχόλια: