Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΦΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΤΑΠΑΤΗΣ

h1

Ανοιχτές μουσουλμανικές προσευχές σήμερα, στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου, Σταθμό Λαρίσης, πλ. Αττικής και Κουμουνδούρου και σε 11 ακόμα σημεία της ΑΘΗΝΑΣ. Σε επιφυλακή 7.000 αστυνομικοί, ενόψει των εκδηλώσεων του Πολυτεχνείου.

16/11/2010
Είναι προφανής ο ανοιχτός εκβιασμός για την επιβολή κεντρικού τζαμιού(ών) στο κέντρο της Αθήνας και η ωμή επίδειξη δύναμης των λαθρομεταναστών μέσα στην Ελληνική Πρωτεύουσα 1 μόλις ημέρα μετά από την εκλογή του νέου δήμαρχου και μία 1 ημέρα πριν από τις εκδηλώσεις του Πολυτεχνείου. Tυχαίο; Δε νομίζω… Δεν πέρασε εβδομάδα από την απειλητική αντιμετώπιση των Ελλήνων ως “τοπικό πληθυσμό” από το Λαθροδήμαρχο και ήρθε η επιβεβαίωση: αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα είναι έτοιμες να ρίξουν ως και χημικά στον “τοπικό Ελληνικό πληθυσμό”, τους “ακροδεξιούς” παπούδες και γιαγιάδες που τολμούν να διαμαρτυρηθούν για αυτή τη βίαιη αλλαγή των συνθηκών ζωής τους, για την οποία οι λαθρομετανάστες χρησιμοποιούνται ως η αιχμή του δόρατος από τους εμπνευστές ανθελληνικών σχεδίων. Η λοβοτόμηση και η απάθεια της Ελληνικής κοινωνίας δεν έχει προηγούμενο.
Σύμφωνα με το Νewsit.gr σήμερα Τρίτη πρωί, παραμονή των εκδηλώσεων του Πολυτεχνείου έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν σε 11 σημεία της ΑΘΗΝΑΣ ανοιχτές προσευχές των μελών της Μουσουλμανικής κοινότητας που έχουν θέσει σε επιφυλακή την Ελληνική Αστυνομία.
Οι προσευχές θα γίνουν το πρωίστα ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ του ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, στο σταθμό ΛΑΡΙΣΗΣ, στις πλατείες ΑΤΤΙΚΗΣ και ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ και σε 11 ακόμη σημεία της Αττικής. Η αστυνομία είναι σε επιφυλακή για να αποτρέψει τυχόν ένταση που θα μπορούσε να λειτουργήσει ως ντόμινο για τη δημιουργία εκτεταμένων επεισοδίων ανήμερα της 17ης Νοεμβρίου και των εκδηλώσεων για το Πολυτεχνείο.
Περισσότεροι από 7.000 αστυνομικοί βρίσκονται σε επιφυλακή, ενώ καταφθάνουν και ενισχύσεις από την επαρχία. Στόχος της ΕΛ.ΑΣ. να εφαρμοστούν χωρίς προβλήματα μέτρα για την ασφαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων…
Η προσευχή της μουσουλμανικής κοινότητας είναι προγραμματισμένη από τις 06:30 έως τις 10:00 σήμερα το πρωί. Για να μην κλιμακωθεί περισσότερο η ένταση στις συγκεκριμένες περιοχές της Αθήνας, η Αστυνομία θα λάβει έντονα μέτρα αστυνόμευσης, ενώ ομάδες της Ασφάλειας θα κάνουν προληπτικές προσαγωγές, αν αυτό κριθεί αναγκαίο.

Πηγή
alenaki

Δεν υπάρχουν σχόλια: