Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ Νο 2

ΡΙΒΑΛΝΤΟ   

Η ομάδα της παράγκας, της βρόμας και της «ευρωφάπας» ξαναχτυπά! Οι άνθρωποι που έκαναν επιστήμη το να κλέβουν πρωταθλήματα ακόμη και στα… χαρτιά βρήκαν τον μάστορά τους. Και μάλιστα από έναν πρώην δικό τους. Τον Ριβάλντο! Ο Βραζιλιάνος σε δηλώσεις που έκανε στην πατρίδα του αποκάλυψε ότι το σωματείο του Πειραιά πήγε να πριμοδοτήσει παράνομα τη Λα Κορούνια στο Τσάμπιονς Λιγκ του 2004-2005 για να κερδίσει τη Μονακό και να περάσουν στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Μόνο έτσι θα μπορούσαν να προκριθούν αλλά και πάλι η σφαλιάρα ήταν διπλή. Τι διπλή; Τριπλή να λέμε καλύτερα. Πέντε έφαγαν οι Ισπανοί από τους Μονεγάσκους, έχασε και ο αιώνια αποκλεισμένος από τη Λίβερπουλ και έξι χρόνια μετά ο «Ρίμπο» τούς βγάζει στη σέντρα.Πλέον ο λόγος περνάει στα χέρια της ΟΥΕΦΑ, η οποία είναι αμείλικτη σε τέτοια θέματα, καθώς δεν επιτρέπει τέτοιες κινήσεις.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ριβάλντο: «Αφού είχα αγωνιστεί στο παρελθόν και στη Λα Κορούνια, τηλεφώνησα σε έναν ποδοσφαιριστή από εκεί και του είπα ότι η ομάδα μου (Ολυμπιακός) θα τους πρόσφερε λεφτά αν κέρδιζαν τη Μονακό. Αν αυτό συνέβαινε, αυτομάτως θα προκρινόμασταν. Τελικά όμως δεν συνέβη. Πιστεύω ότι το να δώσεις χρήματα σε μια άλλη ομάδα για να νικήσει, δεν είναι πρόβλημα. Αυτό που δεν γίνεται είναι να δώσεις λεφτά σε κάποιον για να χάσει. Αυτό δεν θα το έκανα ποτέ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: