Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

ΤΖΑΜΙ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ? ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βεβήλωσαν ελληνικό νεκροταφείο στην Ίμβρο

 

311010-imvrosΤην ημέρα της εθνικής εορτής της Τουρκίας, επέλεξαν κάποιοι, για να βεβηλώσουν το νεκροταφείο των Ελλήνων της νήσου Ίμβρου. Περίπου 80 τάφοι έπεσαν θύματα της μανίας των ανθελλήνων, που έδρασαν ανενόχλητοι μέσα σε μία τόσο μικρή κοινότητα. Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι για 24 περίπου ώρες το ζήτημα “θάφτηκε” με κάθε τρόπο και δεν έγινε γνωστό, καθώς…
 οι βανδαλισμοί έλαβαν χώρα την νύχτα της 28ης προς την 29η Οκτωβρίου, οπότε και είναι η εθνική γιορτή της Τουρκίας. Το ζήτημα έφερε στην δημοσιότητα η καταγγελία του Μητροπολίτη Ίμβρου. Μετά από αυτά, το τουρκικό κράτος ξεκίνησε “έρευνα για την σύλληψη και τιμωρία των δραστών”. Έρευνα που όμως κάτι μας λέει ότι δεν θα καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα. Πώς να το φροντίσει άλλωστε το τουρκικό κράτος, το οποίο κατά παραβίαση κάθε συνθήκης εξεδίωξε, με διάφορους τρόπους το ελληνικό στοιχείο από την Ίμβρο. Με ποιό ηθικό έρεισμα, θα τιμωρήσει κάποιον που έπραξε μόνο ένα μικρό κλάσμα αυτού που ήταν η επίσημη πολιτική της Τουρκίας για την περιοχή;
Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιου. Και στην Κωνσταντινούπολη, πριν δύο χρόνια, είχαμε αντίστοιχα περιστατικά με βεβηλώσεις ελληνικών νεκροταφείων. Το αστείο είναι ότι το ελληνικό κράτος για μία ακόμη φορά, θα παρακολουθήσει αμέτοχο τις εξελίξεις και θα προσπαθήσει να υποβαθμίσει το ζήτημα, προκειμένου να μην “χαλάσει” το κλίμα της περίφημης “ελληνοτουρκικής φιλίας”.
πηγη
maxaliwtis


Αν έχουν "άντερα" ας κάνουν δημοψήφισμα,όπως οι Ελβετοί.
Νέα Τζαμιά στην Ελλάδα απαγορεύονται.Αρκετά έχουμε στη Θράκη.Κέντρα μίσους για ότι Ελληνικό
Δεν  σηκώνει άλλα το κλίμα βρε αδερφέ .Ο λαμπερός ήλιος,ο πολιτισμός,ο ανθρωποκεντρισμός του λαού μας δεν τα αντέχει.
Γιατί δεν μας ενοχλούν οι καθολικές εκκλησίες,οι προτεστάντικες,οι των κοπτών ,οι δωδεκαθεϊστές?Ποιος πονηρός τολμά να ρωτήσει?

Διότι  είμαστε ανεκτικοί, φιλόξενοι,ανθρωπιστες,ανεξίθρησκοι ,αντιρατσιστές .Δεν είμαστε όμως ΜΑΛΑΚΕΣ.
Κανείς λογικός δεν αρνείται το δικαίωμα της λατρείας για τους εν Ελλάδι μουσουλμάνους.Αρκεί να σέβονται την χώρα που τους φιλοξενεί και το λαό της.
Η κίνηση όμως να εκκλησιασθούν στο κέντρο της Αθήνας χωρίς την άδεια κανενός την επαύριο της εκλογής του κ.Καμίνη μόνο τυχαία δεν ήταν.Ηταν μήνυμα  αλαζονίας και ισχύος.Το ερώτημα είναι Θα το ανεχθούμε?
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: