Δευτέρα 2 Μαρτίου 2009

ΟΙ "ΜΠΑΛΑΡΙΝΕΣ" ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ η ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ(της αΛαΖοΝιας) ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ η ΛΙΜΑΝΙΣΙΟΣ ΖΗΤΑ ΝΙΟΝΙΟ

Δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ με το "derby"της Κυριακής.Ομως αυτά που ακούγονται απο τους κάθε λογής στημένους και πικραμένους υπερβαίνουν τα όρια της αντοχής μου.
Παραθέτω παρακάτω τα λόγια του κυρίου Σάββα(πίκρα στην νιοστή,εγώ δίνω τόνο,θα το πληρώσετε ακριβά, αρχηγός ο Κάκος,κτλ,κτλ...........),απο το condra.gr


"Για όλους και για όλα μίλησε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, στον NovaΣπορ FM 94.6 την επόμενη του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, μη παραλείποντας να αναφερθεί τόσο στο κυριακάτικο παιχνίδι, όσο και σε αυτά που ακολουθούν με τον ΠΑΟΚ σε κύπελλο και πρωτάθλημα αλλά και στην στο ενδεχόμενο ανανέωσης του Βαλβέρδε.
Αναλυτικά έκανε λόγο για:
- τις επίμαχες(!!!!!!!!!!!) φάσεις του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό:
"Μην στέκεστε σε τέτοια πράγματα που υποβαθμίζουν(βλεπε 11 πόντοι διαφορά) το ποδόσφαιρο. Θα μπορούσε να μιλήσει και ο Ολυμπιακός για τη φάση του Γκαλέτι(για να συγχαρούμε τον Σπάθα που είδε σωστά). Δεν μπορούμε να σταθούμε σε τέτοιες φάσεις. Ο καθένας το ερμηνεύει όπως θέλει. Εξάλλου την είδα κι εγώ τη φάση του οφ-σάιντ του Παναθηναϊκού και είναι οριακή. Ας τα αφήσουν αυτά. Την προηγούμενη φορά είχαν κάνει μία τεθλασμένη γραμμή για να δουν αν ήταν οφ-σάιντ. Εμείς δεν μιλάμε για αυτά. Ούτε για τη φάση του Γκαλέτι, ούτε για την αποβολή του Χριστοδουλόπουλου(εδώ έχει δίκιο ,τι να πουμε). Πάλι καλά που ο διαιτητής και οι βοηθοί του τελείωσαν το παιχνίδι με την πίεση(να μην αφήσουν τον θρήνο να χάσει) που είχαν όλη την εβδομάδα. Υπήρξε μεγάλη αμφισβήτηση για τον Σπάθα. Ό,τι ήθελε ο Παναθηναϊκός(έτσι είναι αυτοί ,με 10 παίκτες παίζουν καλύτερα) έγινε. Άλλαξαν τους διαιτητές,(τους εμπνέει το επώνυμο του μπαμπά), άλλαξαν τον έναν, άλλαξαν τον άλλο. Ας σταματήσει πια αυτό το τροπάριο της διαιτησίας(τώρα που εξασφαλίσαμε το πρωτάθλημα), δεν υφίσταται αυτό το πράγμα".
- το σχολιασμό των αμφισβητούμενων φάσεων από τις αθλητικές εκπομπές:
"Ορισμένοι φροντίζουν να δυναμιτίζουν το κλίμα. Εγώ δεν διστάζω να πω ότι αυτοί οι διαιτητές κάνουν τους πατέρες της διαιτησίας και ψάχνουν να βρουν με το μικροσκόπιο ορισμένες φάσεις, μόνο και μόνο για να ξεσηκώσουν τον κόσμο. Όλοι τα είδαν στο γήπεδο. Στέκονται 35 φορές σε κάτι ριπλέι, από τις 1.000 φάσεις που γίνονται σε κάθε παιχνίδι διαλέγουν επιλεκτικά 6-7, και επειδή ξέρω τι οπαδοί είναι και ποια ομάδα υποστηρίζουν, αυτοί δυναμιτίζουν το ποδόσφαιρο. Εγώ έχω δει στο βίντεο δέκα φάσεις που αδικήθηκε ο Ολυμπιακός, αλλά δείξανε αυτή τη μία του Παναθηναϊκού και δεν έδειξαν τις άλλες. Αυτό το πράγμα πρέπει να φύγει από το ποδόσφαιρο, το βλάπτει θανάσιμα η τηλεκριτική από αυτούς τους διαιτητές. Κι επειδή συζήτησα τώρα που ήμουν στο εξωτερικό με επιφανείς ανθρώπους της UEFA, όταν τους είπα τι γίνεται στη χώρα μας τρελάθηκαν. Ορισμένοι από αυτούς έναν χρόνο έχουν διαιτητεύσει στη ζωή τους. Αν βγω και τα πω θα τρέχουν ένα χρόνο…". (εδώ τι να προσθέσω εγώ?)
- το ντέρμπι:
"Ήταν ένα αναμενόμενο ντέρμπι, ο καθένας έπαιξε όπως νόμιζε και για τη συγκομιδή των βαθμών που ήθελε. Εγώ προσωπικά είδα έναν Παναθηναϊκό που έπαιζε όλος άμυνα. Έχασε καμία ευκαιρία(το δοκάρι δεν πιάνεται,ούτε το μισό γκολ του Σάλπι,ουτε το σχεδόν γκολ του Κλεϊτον) ο Παναθηναϊκός; Όπως παίζουν όλες οι άλλες ομάδες απέναντι στον Ολυμπιακό, έτσι έπαιξε και ο Παναθηναϊκός(πάντα έχουμε ανάγκη τους "κόρακες"). Ο Ολυμπιακός έχει υποστεί φέτος τα πάνδεινα. Ο Ντιόγο έχει φάει τις κλωτσιές του αιώνα(αφήστε του χώρο να περνά ,έχει ανθρωποφοβία το παιδί) και δεν μπορεί να περπατήσει το παιδί από τα χτυπήματα. Το ίδιο ισχύει και για τον Γκαλέτι. Δεν τους προστατεύει(για τη δόλια τη μανούλα τους) κανένας. Παίζουμε συνεχώς με πέντε παίκτες εκτός λόγω τραυματισμών. Δεν πάει άλλο. Ο Ολυμπιακός βάζει την μπάλα κάτω και δημιουργεί ευκαιρίες. Χθες έκανε 4-5 ευκαιρίες και ο Παναθηναϊκός ούτε μία.(ευκαιρίες λέγονται μόνο οι δικές μας) Οι ευκαιρίες δεν γίνονται με τα γεμίσματα". (23 ο θρήνος και 9 ο ΠΑΟ)
- τις αποδοκιμασίες των οπαδών:
"Ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν δέχεται τίποτε άλλο εκτός από τη νίκη. Το ίδιο θέλω κι εγώ. Σημασία έχει ότι κέρδισε το ποδόσφαιρο σε ήθος, έγινε ένα ντέρμπι-γιορτή και δεν πρέπει να στεκόμαστε σε αυτά.(ασχολίαστο)
Το μεγάλο κέρδος αυτού του ντέρμπι ήταν το φίλαθλο πνεύμα που επικράτησε παρότι δημιουργήθηκαν πράγματα που δεν έπρεπε να δημιουργηθούν. Για παράδειγμα ήρθε στα αποδυτήρια ένας αθλητικός εισαγγελέας, που δεν είχε καμία θέση. Ρωτήστε και τους Παναθηναϊκούς. Τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού είναι σαλόνια(Η Ριζούπολη είναι μύθευμα δημιουργημένο απο τους εχθρούς μας) και υπήρξε μεγάλη εγκαρδιότητα στο εσωτερικό τους, έγιναν συζητήσεις επί συζητήσεων και μου θύμισαν κάτι από τα παλιά. Αυτό που επιδιώκω εγώ είναι να μη δημιουργείται το παραμικρό στα δικά μας αποδυτήρια. Δεν τα εγκρίνω αυτά τα πράγματα και πρέπει να σταματήσουν. Όλα αυτά δεν επηρεάζουν αρνητικά έναν παίκτη. Ίσα-ίσα τον πεισμώνουν και αυτό γινόταν από την εποχή που εγώ ήμουν παίκτης"(Είδατε, τι πάει να πεί έχω φορέσει τη φανέλα με τα ριγέ).


Τα παραπάνω(τα σχόλια δικά μου) δεν τα λέει ένας οποιοσδήποτε φίλαθλος ,αλλά ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.Δηλαδή είναι η επίσημη θέση της ΠΑΕ για τον αγώνα.
Γελάει ο κόσμος.Ακόμα και οι φιλαθλοί τους, ευχαριστούν το τρίο black,για την σωτηρία απο το απόλυτο "ξεγύμνωμα".
Απο κοντά βέβαια και τα παπαγαλάκια του ραδιοφώνου που περί άλλων τυρβάζουν ,ασχολούμενοι τάχα με μόνο ποδοσφαιρικές αναλύσεις συστηματα, κτλ,κτλ....οι άμπαλοι.
Οι περισσότεροι δε απο αυτούς ανήκουν( όλως τυχαίως???????)σε χώρους που ακούνε γήπεδο του ΠΑΟ και βγάζουν σπυριά.
Δεν παιζουν τώρα πια μόνοι τους και έχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια.


ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ.


ΦΡΕΣΚΟ:Η ΠΙΚΡΑ(ΠΑΝΙΚΟΣ) ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟ ΌΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ.ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ¨(13:00,03/03/09) ΣΤΟ Ι.Ο.Ρ. ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΤΥΦΛΟΥΣ.ΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΗΘΩΣ ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ "ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ"(ΕΞΑΝΕΣΤΗΣΕ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ).
ΟΛΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ,ΤΟ ΠΡΩΪ-ΠΡΩΪ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΓΟΥΛΑ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΤΟ ΑΜΙΜΗΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΗΣ ΝΕΤ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ.


Και για να μην ξεχναμε:
"ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΤΩΡΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: