Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2008

ΒΕΡΝΤΕΡ-ΠΑΟ 0-3

Ποιός να το πίστευε.Ποιός να το φανταζόταν,ότι μετά τον Ηρακλή,Εργοτέλη και Πανιώνιο θα ερχόταν το αποψινό να μας απογειώσει και να δώσει απαντήσεις στους "εχθρούς "μας
Ο Ζωγράφος "ζωγράφιζε στον Πανιώνιο και σε απάντηση ο ΠΑΟ ζωγράφισε απόψε στο χορτάρι.Δεν είναι μόνο η νίκη ούτε το σκόρ ,είναι ο τρόπος.Μεγάλη μπάλλα απόψε ο ΠΑΟ με φοβερή κυκλοφορία και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του και στην ποιοτητά του.Εκεί βλέπετε δεν υπάρχει Γκαγκά και το υπόλοιπο κακό συναπάντημα.
Απόψε φάνηκε τι σημαίνει μεγάλος προπονητής σε μεγάλο κλάμπ.Μην ακούσουμε πάλι για Μπάγεβιτς και διάφορες τέτοιες παπαριές.Ετσι κύριε Καρπετόπουλε.Αφού δε σου βγαίνει μη το σπρώχνεις άλλο,δεν πάει.
Φυσικά δεν λύθηκαν ως δια μαγείας όλα τα προβλήματα της ομάδας.Χρειάζεται ψυχραιμία , χαμηλοί τόνοι και σκλήρή δουλειά.Το μεγαλύτερο κέρδος απο τον Πανιώνιο και τα χθεσινά είναι η ηρεμία,αυτοπεποίθησηκαι χρόνος ΄για βελτίωση και ομοιογένεια.
Το παιχνίδι με τον ακατανόμαστο την Κυριακή είναι πολύ δύσκολο.Δεν θα έρθουν μόνοι τους και ο νοών νοήτω.Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να παίξουμε μπάλλα,με πίστη στις δυνάμεις μας και στην ποιότητά μας.
ΥΓ1.Να βγεί ο κ.Δομάζος να μας πεί για τον Τεν Κάτε.Να μας πεί για το πουλέν του το Μπάγεβιτς.
Οι υπερβολές δεν ευνόησαν ποτέ κανέναν.Τον έχουν πάρει πια χαμπάρι και οι πιο αφελείς.
ΥΓ2.Είναι φανερή η μεγάλη βοήθεια που πήρε η ομάδα από τις δηλώσεις του κ.Βγενόπουλου.Αν λέω ανείχε αυτή τη στήριξη τα προηγούμενα χρόνια ,κάποια πρωταθλήματα θα τα είχε κατακτήσει.Δεν συμφωνείτε?

PRAUD PRAUD PRAUD PAO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: