Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

ΤΗΛΕΤΕΜΑ"Χ....ΟΙ"

Πραγματικά τους "λυπήθηκα"

Υποψήφιοι πρωθυπουργοί υποκλινόμενοι στη δύναμη των καναλαρχών και των διαπλεκομένων συμφερόντων.

Τηλεμαχίες και μαλακίες .....Εδώ είναι Ελλάδα.Οι μόνοι που κερδίζουν είναι τα κανάλια και οι μεγαλόσχημοι χαρτογιακάδες.Αν κατάλαβε κάτι η θειά μου στο χωριό,εγώ θα ευχηθώ στον γαύρο το CHAMPION LEAGUE.

Τεσπα.

H αποψή μου είναι ότι ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε μπρουτάλ(και αυτό ο Ελληνας το γουστάρει).Τα λάθη του είναι γνωστά . Έχει ένα σχέδιο όμως.Βαρύ αλλά κατανοητό.Το έστρωσε στο τραπέζι για να το δούν όλοι.
Ο υποψήφιος πρωθυπουργός όμως ήταν soft και νεφελώδης.Αυτά περί αγωγών αερίου και Ολυμπιακής που έχει αναφέρει τώρα τελευταία δεν ακούστηκαν καθόλου καλά και σοβαρά απο πολύ κόσμο. Κανένα σχέδιο δεν παρουσίασε .Ο Ελληνικός λαός πρέπει να γνωρίζει.Είναι δικαιωμά του.
Ο πολίτης θα ψηφίσει Παπανδρέου η δεν θα ψηφίσει Καραμανλή?Ιδού το ερώτημα.

Πάντως δεν έγειρε και καμμία πλάστιγα προς το έναν η άλλο χώρο.Από την άλλη, τρίτη ευκαιρία σπάνια δίνει ο Ελληνικός λαός.
Αν όμως τελικά "νικήσει" ο Καραμανλής(δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο) ο Ελληνικός λαός θα έχει νικήσει τον ίδιο του τον εαυτό και θα χαράξει άλλη πορεία αναγκάζοντας τα κόμματα να αφήσουν τις αγκυλώσεις και τις πρακτικές του παρελθόντος για να τον κάνουν να τα εμπιστευθεί.
Το πνεύμα του κόσμου πάντως παίζει στο επίπεδο: "δε πάμε για κανένα τσιπουράκι με όμορφη παρέα?'Αστους να λένε.Στις 4 Οκτώμβρη θα πάμε να ψηφίσουμε.Μέχρι τότε έχουμε σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούμε."
Πολλοί λένε ότι αυτή είναι επικίνδυνη άποψη.Γι΄αυτούς ίσως.
Οι Έλληνες θα αποφασίσουν έξω απο την κάλπη η έχουν ήδη αποφασίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: