Τρίτη 21 Απριλίου 2009

ΧΑΡΑΖΟΥΜΕ ΡΟΤΑ ΜΕ ΒΑΡΚΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ

Τελικά αυτή η χώρα είναι απίθανη.Ζεί και βασιλεύει χωρίς καμμία ηγεσία.Πορεύεται μόνη της στηριζόμενη απο τους απλούς πολίτες της οι οποίοι καταθέτουν καθημερινά την ψυχή τους,τον ιδρώτα και το αίμα τους( χωρίς υπερβολή)για ένα καλύτερο αύριο των παιδιών τους.
Ολοι εμείς οι "ανώνυμοι" πολίτες παρακολουθούμε έκπληκτοι τους "ηγέτες"να τσακώνονται σε ξένο αχυρώνα.
Οι μέν προσπαθούν να "συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα",οι δε λυσσασμένα προσπαθούν να έλθουν στην εξουσία,λές και πάνε πολλά χρόνια απο τότε που την παρέδωσαν και δεν τους θυμόμαστε.
Σκανδαλολογία(Παυλίδης ,Siemens,Βατοπέδιο.........)χωρίς ενόχους.
Εμείς προχωρούμε μπροστά και αυτοί έχουν μείνει πίσω.Αντί να ανοίγουν δρόμους αυτοί,ανοίγουμε εμείς και αυτοί δεν μπορούν ούτε να ακολουθήσουν.
Γιορτάζουμε επετείους εμφυλίων ενώ σημαντικές στιγμές του Εθνους τις αγνοούμε η τις υποβαθμίζουμε.
Δηλαδή είναι σαν να γιορτάζουμε με την/τον σύντροφό μας τις επετείουςτων τσακωμών μας και όχι των σημαντικών στιγμών χαράς και ευτυχιας μας.
Μία τρέλα δηλαδή.
Έχουν φτάσει στον "πάτο του βαρελιού".Αλλοι ενοχλούνται απο την πιθανή κατάργηση του ¨ασύλου¨,άλλοι αγκαλιάζουν τους "κουκουλοφόρους",άλλοι έχουν το "εμείς" στην πρώτη γραμμή,άλλοι έχουν ειδικότητα στο να βάζουν ταμπέλες για να μας δουλεύουν όλους.
Πρός το παρόν είμαστε μόνοι ,για αυτό πρέπει να πάρουμε το τιμόνι στα χέρια μας και να χαράξουμε τη ρότα χωρίς να ξεχνάμε ότι δεν έχουμε τίποτα να μας χωρίζει.'Εχουμε μόνο πράγματα που μας ενώνουν.Πάνω απο Πολίτες του Κόσμου,Ευρωπαίοι,Ανατολίτες η όποια άλλη ταμπέλα μας έχουν "χρεωσει" είμαστε Ελληνες και αυτό τα λέει όλα για εμάς.



"Δεν ξέρω αν ο κ.Παυλίδης είναι νομικά ένοχος για όσα κατηγορείται.Πολιτικά όμως έχει "καταδικασθεί¨ απο την στιγμή που δεν παραιτήθηκε ώστε να υπερασπισθεί τον εαυτό του σαν απλός πολίτης,δείχνοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη του στην δικαιοσύνη του συστήματος που υπηρέτησε ως υπουργός."

Δεν υπάρχουν σχόλια: