Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΙΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

Πολλοί πιστεύουν ότι έρχονται εκλογές και κάνουν τα "κουμάντα τους"



"Συνάντηση με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, είχε τη Δευτέρα ο Θοδωρής Ζαγοράκης.
Οι δύο άνδρες μίλησαν για διάφορα ζητήματα που αφορούν την ομάδα και η επαφή έγινε στο περιθώριο συναντήσεων που θα έχει ο πρόεδρος του δικεφάλου του βορρά με πολιτικούς της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να τους ενημερώσει για το θέμα των χρεών του ΠΑΟΚ προς το Δημόσιο.
"Ο κ. Βενιζέλος έδειξε ευαισθητοποιημένος για τα θέματα του ΠΑΟΚ. Θα είναι αρωγός για να βγει ο ΠΑΟΚ από το αδιέξοδο και θα είναι συμπαραστάτης. Ενημερώσαμε τον κ. Βενιζέλο για τις συναντήσεις που είχαμε με το υπουργείο οικονομικών και για τις προτάσεις μας και μας υποσχέθηκε ότι θα βοηθήσει. Ο ΠΑΟΚ θέλει τίμιο παιχνίδι με ίσους όρους", δήλωσε ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ηλίας Βιολίδης που ήταν παρών στη συνάντηση με τον Ευάγγελο Βενιζέλο."

condra.gr

Καμμία έκπληξη. Ο ΠΑΟΚ ηταν πάντα αγαπημένο παιδί πολλών και διαφόρων,για τους δικούς τους σκοπούς πάντα.Είναι τυχαία η επιμελής δημιουργία του κατάλληλου προφίλ για τον κ. Ζαγοράκη?Που βάζετε την(απίστευτη έως γελοία) "εκλογή" του στους 100 σπουδαίους Έλληνες?
Τι θέλει ο ΠΑΟΚ πάλι.Ρύθμιση η χάρισμα?
Μόνο να προσέχουν εκεί στον ΠΑΟΚ.Σε κάποια άλλη μεγάλύτερη , σπουδαιότερη,αρχαιότερη και κυρίως "δυσκολότερη"(εδώ είναι το μυστικό)ομάδα,έταξε ο κ.Βενιζέλος γήπεδο .Ούτε φωνή ,ούτε ακρόαση.
Σε μία ομάδα που δεν χρωστά, δεν ζητά και γενικά δεν είναι πελάτης.Αυτός άλλωστε είναι και ο "εφιάλτης" πολλών.ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ την λένε.

ΥΓ.Σφαγή στην Ξάνθη για τα μάτια του ΠΑΟΚ.Αδικος κόπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: