Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2008

ΔΙΟΔΙΑ

Στα 2,80€ -από 2€ που είναι σήμερα- αυξάνονται τα διόδια στην Ε.Ο. Αθηνών - Πατρών (για τα ΙΧ), μετά την αναπροσαρμογή των τελών στην οποία προχώρησε η εταιρεία Ολυμπία Οδός Α.Ε. που έχει αναλάβει τη μελέτη, κατασκευή, λειτουργία, συντήρηση και εκμετάλλευση του έργου Αυτοκινητόδρομος Ελευσίνα - Κόρινθος - Πάτρα - Πύργος - Τσακώνα, για την κάλυψη -όπως αναφέρει- μέρους της συνολικής δαπάνης του έργου (2,8 δισ. €).
Συγκεκριμένα τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 15 Σεπτεμβρίου προς Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί αναπροσαρμογή των τιμών στους υφιστάμενους σταθμούς διοδίων, σε μία μόνο κατεύθυνση, όπως ισχύει και σήμερα, και θα τροποποιηθούν οι κατατηγορίες των οχημάτων ως εξής:
- Δίκυκλα, τρίκυκλα 1,90€
- ΙΧ, Οχήματα με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος έως 2,20μ. 2,80€
- Οχήματα με 2-3 άξονες, με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος πάνω από 2,20μ. 7€
- Oχήματα με 4 ή περισσότερους άξονες, με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος πάνω από 2,20μ. 9,90€.
Oι νέες τιμές ισχύουν για όλους τους σταθμούς διοδίων: Ελευσίνα/Ισθμός/Ν. Πέραμος/Αγ. Θεόδωροι/Ζευγολατιό/Ρίο.


Αυτοί νομίζουν ότι απευθύνονται σε ηλιθίους.Για έναν ελεεινό δρόμο,άκρως επικίνδυνο έχουμε αύξηση (μεγάλη) των διοδίων χωρίς καμμία βελτίωση του.
Θα πληρώσουμε προκαταβολικά για τον καινούργιο "λέει"
Τέτοια επίθεση πιά στον απλό πολίτη?

Υπάρχουν στην Κυβέρνηση στελέχη απο τη σάρκα του κόμματος να σταθούν στο ύψος τους και να αφουγκρασθούν την κοινή γνώμη?Αν υπάρχουν τους ακούει κανείς η άλλες δυνάμεις τους έχουν υπερκεράσει?Η τοπική ΝΟΔΕ Αχαϊας αντέδρασε σε ένα εξόφθαλμα αντιλαϊκό μέτρο?Αν δεν κάνω λάθος αυτή είναι η δουλειά της .Να προστατεύει τα συμφέροντα του απλού πολίτη και του ιδιου του κόμματος
Θα παραδώσουν πάλι τη χώρα σε αυτούς που την κατέστρεψαν, με τα ταμεία γεμάτα όπως το 1981?

Πάντως για τον δρόμο έχω μία πρόταση:Ολοι απο την Παλαιά Εθνική Οδό για Αθήνα.Μπορεί να ταλαιπωρηθούμε, αλλά νομίζω ότι θα τους θέσουμε μπροστά σε πολύ δύσκολο πρόβλημα

Δεν υπάρχουν σχόλια: