Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2008

Ο ΒΟΥΡΚΟΣ

Ο καθένας έχει την άποψή του και φυσικά την ελευθερία να τη διατυπώσει. Όπως βέβαια έχει ο καθένας το δικαίωμα να κάνει τα σχόλια του, μέσα στα όρια της ευπρέπειας. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν αρκετοί που διαφωνούν με τη λογική που βαφτίζει μάγκα τον κλέφτη,πρότυπο τον βρομιάρη και αποτυχημένο τον νοικοκύρη που δεν μυρίζει σαπίλα και ακαθαρσίες αλλά κυκλοφορεί με καθαρά ρούχα. (ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ)

Όσοι έχουν μάθει να λειτουργούν με λογικές Σοβιετικού τύπου (όλα άσχημα μέχρι χτες και όλα καλά από σήμερα η αντίστροφα ,ανάλογα με τι τους βολεύει) είναι λίγο δύσκολο να προσαρμοστούν στις συνθήκες του κανονικού κόσμου. Παθαίνουν πολιτισμικό σοκ όταν αναπνεύσουν φυσιολογικό αέρα. Έχουν συνηθίσει να κινούνται μέσα στους ρύπους που οι ίδιοι εκπέμπουν και τους πιάνει ζαλάδα με το απλό οξυγόνο. (ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ)

Εκείνοι όμως που είναι πραγματικά για λύπηση είναι τα τσιράκια τους,που σε αναζήτηση πρόσκαιρων κερδών(γνωριμίες ,εξυπηρετήσεις,πελατειακές σχέσεις) χάνουν την αξιοπρέπειά τους και κάνουν ακριβώς αυτά που κατηγορούν.Βασικά δημιουργούν φανταστικούς "εχθρούς" για να υπάρχουν οι ίδιοι στο "χάρτη"και να οικοιοπούνται ρόλους που δεν τους ανήκουν (FOTJOU)

Αφιερωμένοι λοιπόν-σε όλη αυτή τη σαπίλα- εξαιρετικά οι πασίγνωστοι στίχοι του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και του Κώστα Μακεδόνα(FOTJOU)

Δεν υπάρχουν σχόλια: