Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

"ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΧΩΡΑ,ΓΚΡΕΜΙΣΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ"

Γ.ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ:"ΑΜΑ ΖΗΣΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΩ,ΑΜΑ ΠΕΘΑΝΩ ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΟΥΝΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΖΟΝ"

Nομική(αλλιώς το λέμε στο χωριό μου)
Καλοταϊσμένοι,καλοντυμένοι,με τα κινητά τους,με την παράνομη δουλειά τους,με την εισφοροδιαφυγή τους,με τις ουσίες τους ίσως, με την διακινησή τους ίσως ,θύματα κι΄αυτοί διαφόρων πατρώνων και επιδιώξεων προκαλούν εν γνώση τους τον ταλαιπωρημένο Ελληνικό λαό,ο οποίος πριν λίγες μέρες  στην συντριπτική του πλειοψηφία είπε ναί στον φράκτη(ισως ο Συριζα του τίποτα να ενοχλήθηκε).

Ακούγεται πάντως ότι στο εξής οι Ελληνες άστεγοι ,οι Ελληνες που δεν μπορούν να πληρώσουν το νοίκι τους και βρίσκονται στο δρόνο,οι Ελληνες που χάνουν τα σπίτια τους σε πλειστηριασμούς,θα φιλοξενούνται στα ανώτατα και ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα .Και οποια "προοδευτική" κουφάλα τολμήσει να κουνηθεί να απελαθεί παρ΄αυτα στο Αφγανιστάν ,Πακιστάν,Σομαλία.........
Σαν πρώτο μέτρο αντίδρασης πάντως ,δεν δίνουμε φράγκο στα φανάρια,δεν τους αφήνουμε να καθαρίζουν τα τζάμια μας και τους δέιχνουμε με κάθε (πολιτισμένο) τρόπο ότι είναι πιά ανεπιθυμητοι στον τόπο μας .Η φιλοξενία μας έλαβε τέλος.Οπου σταθούμε και όπου βρεθούμε τα χείλη μας να λένε :Go Home .
Πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο σημαίνοντα πρόσωπα και ομάδες του"αντιρατσιστικού¨" αγώνα ,π.χοι κ.κ. Καμίνης,Μπουτάρης,Κανάκης,Βαλλιανάτος,Σηφουνάκης,Νεολαία Σύριζα,,,,,,φέρονται να,είναι πρόθυμοι να φιλοξενήσουν πολλους απο του λαθρομετανάστες στα σπίτια τους και να αναλάβουν την διατροφή τους και την ιατρική τουςφροντίδα.
Πως επιτρέπουμε σε ομαδες και ομαδίτσες που δεν εκφράζουν τίποτα στη σημερινή κοινωνία(παρα ίσως σκοτεινά συμφέροντα),σε ομαδίτσες που δεν βρίσκουν στις εκλογές ούτε την ψήφο τους να κουμαντάρουν αλαζονικά τις ζωές μας ,είναι απορίας άξιον.
Ενας σύγχρονος Καραϊσκάκης μας χρειάζεται.Που να τον βρούμε?
"ΜΑΝΑ¨" ακούς;

ΥΓ1.Ασχετο.Δεν είπαμε βρε Αρούλη όχι στο Mega;Τι δουλειά είχες στον Πρετεντέρη;
ΥΓ2.Η παραλιακή ζώνη της Πάτρας με τίνος τα λεφτά ΄διαμορφώθηκε;Με τα δικά μας;
Σώπα ρε.Ψέματα.Με δάνειο-έμαθα εγώ- απο Αφγανισταν ,Σομαλία,Μογγολία,Πακιστάν.......Γιαυτό και λογικά δεν μπορούμε νατην χαρούμε εμείς και τα παιδιά μας .Δεν είναι δικιά μας.Ετσι δεν είναι κύριε Δήμαρχε;

ΥΓ3".ΜΑΝΑ "  η πρόταση για κατάργηση του "ασύλου" πρέπει να είναι  πραγματική.Κάνε επίσημη ΄πρόταση στη Βουλή για νέο νόμο .Ας αναλάβουν άλλοι την ευθύνη της άρνησης,απέναντι στον Ελληνικό λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: