Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

"ΤΡΕΜΕΙ" Ο Κ#$%&Σ ΣΑΣ

Κάτι αρχίζει να κινείται.
Βλέποντας τον βουλευτή  Τζαβάρα(ΝΔ) να ξεφτιλίζει τις οφθαλμολάγνες κόρες του Ζαχόπουλου θυμήθηκα μία ατάκα του Σαμαρά ,άμα της εκλογής του.
Οι εποχές που "ντρεπόταν "να πεί κάποιος ότι είναι ΝΔ τέλος.Το στίγμα μας δυνατό και φωτεινό στην κρίση της κοινωνίας και όχι στους διαδρόμους των συμφωνιών και των οσφυοκαμπτών.

Οποιος λοιπόν τολμήσει απο τη  Μάνα να κάνει παιχνίδι με το  Μεγκάλο Σκατό του ΔΝΤ και των εργολάβων(νταβατζήδων κατα πρωθυπουργική ρήση) και του πολιπολιτισμικού δούρειου ίππου  που κατατρώει τα σωθικά της πατρίδας να ξεχάσει τη Βουλή.
Η Μάνα να μποϋκοτάρει τις εκπομπές του Μέγκα.Αν θέλουν τον Τζαβάρα καλώς ,αλλιώς κανέναν .Να κάνουν εκπομπές μόνοι τους.
Δεν έχει ανάγκη η Μάνα κανένα ΜΜΕ.Να βγεί μπροστά .Ο λαός περιμένει κάποιον να τον εμπνεύσει να τον εκφράσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του.
Να βγεί στις γειτονιές ,στους χώρους του μεροκάματου και του καθημερινού αγώνα για επιβίωση.Δεν έχει πια καμμία δικαιολογία.¨Οποιος δεν μπορεί η δεν θέλει στο σπίτι του.Δουλειά της είναι το συμφέρον της πατρίδας και του λαού της.Η κυβερνητική θητεία δεν θα πρέπει να είναι αυτοσκοπός.
Για να κυβερνήσεις σωστά πρέπει να γίνεις ένα με τον λαό.Να προσφέρεις ασφάλεια διέξοδο  και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.Απο τον λαό για τον λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: