Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

ΤΑ "ΚΟΥΡΕΛΙΑ" ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΑΚΟΜΑ

Οδυρμός και νευράκια στο Ιδιωτικό Ολυμπιακό Ραδιόφωνο.


Γνωστός και μη εξαιρετ.....(πως γράφεται ρε γαμώτο ,με  ε  η με αι )Δημοσιογράφος (με δ κεφαλαίο παρακαλώ) εξέφρασε την άποψη (βεβαιότητα)ότι το γκόλ του Αρη ήταν κανονικό.Δεν μας είπε βέβαιο ποιό γκόλ αφού κατά γενική ομολογία ο διαιτητής είχε σφυρίξει με την μπάλλα στον αέρα.Ψιλά γράμματα θα μου πείς.Αυτή ήταν η αποψή του βρε αδελφέ.

Οταν όμως ένας άλλος συναδελφός του μετά απο λίγο εξέφρασε αντίθετη άποψη και κυρίως όταν τόλμησε την απαγορευμένη φράση "όσοι λένε ότι είναι γκόλ το κάνουν για να δημιουργήσουν εντυπώσεις" επανήλθε λαύρος(η γαύρος ,θα σας γελάσω) λές και τον τσίμπησε ΄πράσινο φίδι.Βλέπεται αυτό που πουλάνε εκεί και στη φυλλάδα τους είναι ¨"αντικειμενικότητα"Πρέπει να την προστατέψουν με κάθε κόστος για να κοιμίζουν τον κόσμο μας.

Μην τους ακούτε και μην τους αγοράζετε.

Η ομάδα της καρδιάς μας τώρα πια αυτοδιοικείται.Αρχίζει απο εμάς συνεχίζει στους παίκτες και τον προπονητή και τελειώνει πάλι σε μας .Δίπλα της για πάντα στις χαρές και στις πίκρες.Δεν ανήκει σε κανέναν παρά μόνο σε μας και σε παίκτες που ματώνουν τη φανέλα .
.Τίποτα δεν έχει τελειώσει.Μας φοβούνται ακόμη και στο -5.
Θα τους το πάρουμε η θα τους αναγκάσουμε να ξεφτιλιστούν και να ξεφτιλίσουν ομάδες για να το πάρουν.
Σε κάθε περίπτωση μόνοι μας και όλοι τους(στο όλοι τους και οι "μέτοχοί" μας)Τι πιο ωραίο για αντρικές ομάδες όπως ο ΠΑΝΑΘΗΜΑΪΚΟΣ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: