Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

ΕΠΣΤΑΙΝΙΔΕΣ-ΣΤΟΛΤΙΔΙΔΕΣ-ΤΕΝΝΕ-Κ.......Σ

Δεν θέλω να ασχολούμε με τους διαιτητές αλλά αμα σε προγκίξει ο άλλος δεν αντέχεις.   
Δεν νομίζω να υπάρχουν αφελείς που να νομίζουν ότι ο κ.Παμπορίδης δεν είδε,το καθαρό πέναλτυ στο σούτ του Ζιλμπέρτο και το σαν σε αργή κίνηση τράβηγμα του σόρτς του Λάζαρου?
Απλά δεν ήθελε να τα δώσει .Περιμένω να δώ αύριο αν η ΕΠΟ τον στείλει μόνιμα στο σπίτι του.
Κάθε άλλη απόφαση θα είναι σκάνδαλο και συνενοχή.
Βγήκε που λέτε ο κ .Τεννές με τον αγώνα και προκλητικά δήλωσε ότι η ομάδα του αδικήθηκε απο τον διαιτητή.Επειδή  είναι εξόφθαλμη η βοήθεια του Παμπορίδη στην Κέρκυρα(μόνο?) και πανθομολογούμενη ο κ.Τεννές έβαλε τον εαυτό του στο κάδρο της επικοινωνιακής πολιτικής του ΟΣΦΠ.
Ασχημη κίνηση για επαγγελματία εκτός και αν άλλα του είχαν τάξει.Ξεχνά ίσως ότι οι εποχές της Μόρντορ έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Λίγος σεβασμός στην αλήθεια δεν έβλαψε κανέναν.
Πάντως και ο Στολτίδης νομίζει ότι ζεί στο παρελθόν.Ισως είχε φανταστεί ηρωϊκά κόκκινα πρωτοσέλιδα για τον  πρώην? κόκκινο γίγαντα που σταμάτησε τον Παο.Τέτοια αντίδραση σε ένα λάθος αράουτ στο κέντρο δεν εξηγείται αλλιώς.
Ο δε κ.Επσταϊν δήλωσε  πριν τον αγώνα ότι θα παίξει και για την ομάδα στην οποία ανήκει.Δικαιωμά του  να το κάνει όχι όμως να το λέει.
Αυτά όλα πρέπει να τα κρεμάσουν στους τοίχους της Παιανίας όταν έρθει  η ώρα  του αγώνα Παο -Κέρκυρα.Τα πολλά πολλά.......πολλά γκόλ θα είναι η απάντηση στο θράσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: