Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΙΣΕ ΔΙΑΒΑΙΝΕ

Ούουουουουουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ......................!!!!!!!!!!!!!!!!!!   
Πάλι δεν ήμασταν καλοί απόψε.Οι μυαλοπώλες των ΜΜΕ θα προσπαθήσουν να ωραιοποιήσουν τα πράγματα ,αλλά εμείς οι απλοί οπαδοί άλλα πιστεύουμε. Με μία μικρομεσαία ομάδα παίζαμε και έπρεπε να φτάσει το 70 τόσο λεπτό για να σκοράρουμε.Κι αυτό οφείλετε στην ταχύτητα και την κλάση του Σισέ  Ανούσια κατοχή και κυρίως καμμία τροφοδότηση του Σισέ μέχρι να μπεί ο πολύ καλός Κατσουράνης.Ο Χριστοδουλόπουλος  ήταν πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο αλλά κουράστηκε στο δεύτερο.Ο Πετρόπουλος, δεν καταλάβαμε γιατί μπήκε, όπως και ο Δημούτσος.Που ήταν ο Λουίς Γκαρσία? Ο Σπυρόπουλος επιμένει να κάνει πάντα το ίδιο λάθος πάνω στη γραμμή.Δεν την έχεις την τρίπλα ρε φίλε σε κλειστό χώρο.Αστο λοιπόν.Κάποιος δεν πρέπει να του το πεί?
Ενα άλλο θέμα είναι οι γρήγορες αλλαγές του Ζ.Φ.Μεγάλο ρίσκο αν κάτι συμβεί στον υπολοιπόμενο χρονο.
Για τεχνικά θέματα βέβαια δεν μπορούμε να μιλάμε ,αλλά τα ακρως προφανή δημιουργούν απορίες. Δεν μπορεί να γίνει πλέον αποδεκτή αυτή η ανασφάλεια της ομάδας μετά το γκόλ .Αναίτια προσωπικά λάθη των Καντε  και  Μπουμσονκ παραλίγο να στοιχίσουν.Τι συμβαίνει τελικά σε αυτή την ομάδα.Θέλαμε και πορεία στην Ευρώπη.Πως?
Είναι πλέον φανερό ότι η ομάδα χρειάζεται έναν παίκτη τύπου Μίκλαντ η Γκονζάλες η καλύτερου.Θέλει και ένα αριστερό μπάκ κλάσης.Ο Σπυρόπουλος έχει χαμηλό ταβάνι.

Τέλος καλό ,όχι όμως όλα καλά.Υπάρχουν προβλήματα που χρονίζουν.Πρέπει να αντιμετωπισθούν επιτέλους με τα σωστά "φάρμακα"Οχι πιά μεσοβέζικες λύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: