Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ

Μετά την ήττα απο τον ΠΑΟΚ μεταξύ των άλλων αστειοτήτων που ακούστηκαν απο "επίσημα" "Παοκτζίδικα χείλη ,εν είδος πικαρίσματος ,για τον ΠΑΟ ήταν και το εξής αμίμητο:

"Σας νίκησε ο ΠΑΟΚ ο οποίος έχει το 1/10 του μπάτζετ του ΠΑΟ"

Τα ανιστόρητα μέλη του Βορρά αφήνουν να εννοηθεί(αμφιβάλλω αν το αντιλαμβάνονται) ότι στο δημοκρατικότερο των αθλημάτων παιχνίδι κάνει το χρήμα και όχι η ψυχή ,το πάθος,η αγάπη του κόσμου,η αγάπη για τη φανέλα και ότι αυτή κουβαλάει μαζί της.Σίγουρα το χρήμα παίζει το ρόλο του αλλά δεν είναι μόνο αυτό.Ανθρωποι παιζουν μπάλλα.Ανθρωποι με ψυχή και καρδιά.
Τολμούν να ειρωνευτούν τον Παναθηναϊκό αυτοι που ζούν απο τις "χορηγείες" του.
Σαλπιγγίδης,Χριστοδουλόπουλος,Μελίσης,Βγενόπουλος.
Στημένο το παιχνίδι με την Καβάλα(0-2),στημένο με τον ΠΑΟΚ(2-1)
Πιο πολύ έσκουζαν αυτοί παρά οι γαύροι.Πήραν τα μυαλά τους αέρα και νομίζουν ότι έχουν τα κότσια να χτυπήσουν στα ίσα το πρωτάθλημα.
Οι μόνιμα κομπλεξικοί τι θά έκαναν αν το σημαιάκι σηκωνόταν για τον Μούσλι όπως κακως σηκώθηκε για τον Σισέ?
Ευτυχώς κατά την γνώμη μου στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος η πλουσιότερος.Μπορεί να κερδίσει και ο τυχερότερος,ο αποτελεσματικότερος σε στιγμές η ο εξυπνότερος.
Οταν λοιπόν η τύχη τους εγκαταλήψει σε κάποιο επόμενο παιχνίδι μην αρχίσουν τα περί διαιτησίας και κράτους των Αθηνών.
Αντί να ευχαριστούν την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΜΑΔΑ που λέγεται ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ η οποία δείχνει το δρόμο και παίζει το παιχνίδι μέσα στο γήπεδο(γιατί έτσι επιτάσσει η ιστορία του και οι οπαδοί του),την ομάδα που δίνει ελπίδα και στον ΠΑΟΚ,ΑΕΚ,ΑΡΗ,ΛΑΡΙΣΣΑ,ΠΑΝΙΩΝΙΟ,ΚΑΣΤΟΡΙΑ.....για κάποιο τίτλο ,του τη λένε και απο πάνω.
Κανείς δεν μπορεί να παραγνωρίσει την πρόοδο του ΠΑΟΚτα τελευταία χρόνια .Οι κακές παρέες όμως στραβώνουν το δρόμο.Αυτό σίγουρα ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να το πληρώσει κάποια στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: