Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑΣ η ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΗΣ ΣΤΑΓΟΝΑΣ?

Την Κυριακή που μας πέρασε φάνηκε το πόσο μεγάλο κακό έχει κάνει στον Παναθηναϊκό η ανομβρία των τελευταίων χρόνων.Πόσο μεγάλο κακό έχουν κάνει οι εσωτερικές έριδες και η άλωση του διοικητικού περίγυρου απο τα παπαγαλάκια του διχασμού.

Η ήττα απο την (αξιέπαινη) Καβάλα θυμίζει την προπέρσινη? χρονιά που χαρίσαμε το πρωτάθλημα στους μαουνιέρηδες με τις δύο κολλητές ήττες σε Ξάνθη και ΟΦΗ .Επτά γκόλ σε δύο μάτς ,οταν σε όλο το προηγούμενο διάστημα είχε δεχθεί νομίζω 9 γκόλ?(δεν έχει σημασία ).Για εκείνο το πρωτάθλημα ακούστηκαν πολλά .Ο "ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ" είχε αναφερθεί σε αυτό με υπόσχεση για αποκαλύψεις.Αντί για αποκαλύψεις εξαφανίστηκε ο ίδιος.Εμένα αυτό μου λέει πολλά.
Κάποιοι το χάρηκαν τότε( ο περίγυρος ντε).Ολα για να φύγει ο "κακός"Βαρδινογιάννης.
Μήπως τώρα πρέπει να φύγει ο κακός Πατέρας?Είναι ένα σενάριο που στο δικό μου μυαλό δεν στερείται βάσης.
Ο αγώνας με τον Παοκ θα δείξει πολλά.Πιστεύω ότι αν παίξουμε χωρίς βαρίδια και ύστερες σκέψεις θα νικήσουμε(μαρτύριο της σταγόνας).
Τεχνικός δεν είμαι αλλά εκείνος ο Κατσουράνης γιατί πρέπει να μας ταλαιπωρεί αφού είναι ντεφορμέ?Ας ξεκινήσει κάποιος άλλος και στην πορεία βλέπουμε .Τα ίδια με τον Καραγκούνη.
Εκείνο που αποδείχθηκε πάντως περίτρανα είναι ότι χωρίς Ζιλμπέρτο η ομάδα χωλαίνει.
Κάτι για τον προπονητή τώρα.
Παίκτες με την ποιότητα του Λέτο δεν βγαίνουν έξω,έστω και άν σέρνονται.Επίσης απόντος του Ζιλμπέρτο δεν βγαίνει οΣιμάο.Οι Κατσουράνης και Καραγκούνης μαρκάρουν με τα μάτια.


Πιστεύω ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα γιατί έχουμε καλύτερη ομάδα.Το κέρδος μας θα είναι διπλό.Δείξαμε στο πανελλήνιο τι σημαίνει παίζω στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και όχι έξω απο αυτό.Είμασταν κακοί και καλώς χάσαμε.Οχι σαν κάτι άλλους που στο 8΄ήταν 0-2 με γκόλ οφσαϊτ(Στολτίδης).
Πάντως αυτός ο Αστέρας έχει γίνει μαζί με την Ξάνθη η καλύτερη ορντινάτσα του μαουνιέρη.
Ο "τερμαντζής" τους(έκφραση του σάμαλι,για όσους έχουν κατοικοεδρεύσει στους τσίγκους του "ΑΟ ΠΑΤΡΑΙ") είχε φοβερή "απόδοση".Το παλικάρι αυτό είναι το ίδιο που στον πρώτο γύρο είπε το εξής αμίμητο"δύο πέναλτυ δεν έδωσε στον Παναθηναϊκό.Ε και!!!!!!)
Δεν πειράζει,θα έρθει και η σειρά τους.Και τότε μπορεί να τους φταίνε οι "ζαντιέρες"

Δεν υπάρχουν σχόλια: