Τρίτη 4 Αυγούστου 2009

ΠΡΟΚΡΙΣΗ:ΠΑΟ-ΣΠΑΡΤΑ 3-0

-Ο Σαριεγγι έδωσε την μισή πρόκριση σήμερα.Ο Σαριέγγι έδωσε την νίκη με την Ιντερ πέρυσι. Λοιδωρίστε τον κι΄άλλο να μας χαρίζει ωραίες στιγμές σαν την σημερινή.
- Δεν θε τρελαθούμε με την πρόκριση αλλά δεν πρέπει και να την απαξιώσουμε κιόλας.
Η ομάδα δεν είναι έτοιμη ακόμα και τα δύσκολα έρχονται.Έχουν γνώση οι φύλακες?
-Η σημερινή πρόκριση δεν πρέπει να στείλει στη λήθη τον πρώτο αγώνα,και τα φοβερά λάθη που έγιναν.
-Τι να πούμε για τον Σαλπιγγίδη τώρα?Κορυφαίος και παντελονάτος.

-Δεν με ενδιαφέρει το παρελθόν των προπονητών στον Παο.Αυτή τη στιγμή είναι ο Τέν Κατε.Παρ΄όλα τα έξώφθαλμα λάθη του τον στηρίζω σαν οπαδός.Δεν θα παρασυρθώ απο τις κραυγές των φυσικών εχθρών της ομάδας μου.Ολο αυτό τον συμφερτό τωντάχα παντογνωστών δημοσιογράφων που εμφανίστηκαν ξαφνικά απο 1996 και μετά, επανδρώνοντας κάποιες γνωστες αθλ.εφημερίδες.
-Δεν συμφωνώ με την στάση του Τεν Κάτε στην συνεντευξη(Παναθηναϊκός είμαστε).Τον καταλαβαίνω όμως.Τέτοιο ξέσκισμα πιά?

Πάμε γι΄άλλα λοιπόν με σοβαρότητα και χαμηλά το κεφάλι.



ΥΓ1.Η προσπάθεια απαξίωσης και και "καψίματος" κάποιων (πολλών)παικτών της ομάδας δεν πρέπει να περάσει.Αρκετούς παίκτες έχουμε "θάψει "στο παρελθόν.Φτάνει πιά.

ΥΓ2.Τσ Τσ ........Αρχίσανε να σκάνε διάφορα για κατασκευαστικές του κ.Τσίπρα και κάποιων στελεχών της "κίνησης"των 135(βλέπε εφ.Θέμα)Και πολύ αργήσανε λέω εγώ.

ΥΓ3.Κάποιοι προσπαθούν να χωρίσουν τον Παναθηναϊκό χρόνο, σε προ π0λυμετοχικότητας και μετά πολυμετοχικότητας(δηλ π.π και μ.π.)Λαμόγια επικίνδυνα.

Ο Παναθηναϊκός είναι ένας ,αδιαίρετος και εκφάζεται απο τα εκατομμύρια των οπαδών του.Αυτοί είναι η ψυχή του αφού αυτοί εκφράζουν την άδολη αγάπη γι΄αυτό το μεγάλο σωματείο.Τους είναι αδιάφορο ποιός διοικεί ,αρκεί να κάνει καλά την δουλειά του για το μεγαλείο της ομάδας.Σε παιχνίδια ¨εξουσίας"ο απλός φίλαθλος δεν συμμετέχει.

ΥΓ4.Εμείς είμαστε Παναθηναϊκοί .Ποτέ δεν θα γίνουμε "γαυροι".Εχουμε άλλη κουλτούρα και άλλες αξίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: