Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΒΑΘΜΟ 15,ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΑ.

Μετά τις χθεσινές "πατρικές" συμβουλές προς Πατέρα,Αντωνίου,Τεν Κάτε απο κάθε κομπλεξικό τυχάρπαστο που έχει πρόβλημα οντότητας και αυτοσεβασμού άρχισαν τα όργανα της επιστημονικής δημιουργίας αναταραχής στο κόσμο της ομάδας.

Το καρκίνωμα που έχει επιτραπεί να δημιουργηθεί γύρω απο τον ΠΑΟ σε αγαστή συνεργασία με τους φυσικούς εχθρούς της(αντικειμενικούς,κυβερνητικούς εκπροσώπους άλλων ομάδων.......) άρχισε τις επιθέσεις με βασικό στόχο την δημιουργία εμποδίων στην κατάκτηση του πρωταθλήματος

Προφητικός ο "ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ" είχε γράψει στο DERBY
<< Α ρε φουκαρά Παναθηναϊκέ τι έχεις τραβήξει. Και φυσικά δε φταίει ούτε το σωματείο ούτε ο κόσμος του. Φταίνε πάνω απ' όλους,εκείνοι που επέτρεψαν την ανάπτυξη αυτών των παρασίτων στο περιβάλλον της ομάδας.
Μπορεί τα παραπάνω, να φαίνονται «χτεσινά» αλλά είναι τόσο - μα τόσο - επίκαιρα. Και όσοι ξέρουν τι διαβάζουν, όσοι είναι Παναθηναϊκοί στην ουσία και όχι στο χρώμα, όσοι δεν είναι μεταλλαγμένα μέλη της χαράς και του πανηγυριού αλλά έχουν σταθεί δίπλα στην ομάδα στα δύσκολα, το καταλαβαίνουν απόλυτα. Και συνειδητοποιούν το μέγεθος της τραγωδίας που ζήσαμε σε κάποιες - όχι και τόσο μακρινές - εποχές.>>


Αυτοί τη δουλειά τους κάνουν.Δουλεύουν υπόγεια υποσκάπτοντας τα θεμέλια της ομάδος είτε αυτά έχουν να κάνουν με την φυσιογνωμία της είτε με τους στόχους της.
Εμείς σαν οπαδοί πρέπει να κλείσουμε τα αυτιά μας στις κραυγές τους και στις στημένες υστερίες τους.Να σταθούμε δίπλα στην ομάδα και με την δημιουργική κριτική μας να την σπρώξουμε μπροστά.Χρειάζεται ωριμότητα που προυποθέτει αυτογνωσία.
Και καθώς η αυτογνωσία οδηγεί στην ελευθερία ανοίγει ο δρόμος στη δημιουργικότητα.

Δεν είμαστε τυφλοί,ούτε τα βλέπουμε όλα καλώς καμωμένα.Το πρόβλημα στην αμυντική λειτουργία της ομάδας είναι φανερό.Εκεί χρειαζόμαστε ενίσχυση(μακριά απο μας Σεϊταρίδηδες,Κυριάκοι(ούφ γλυτώσαμε-και κλάμα ο Δομάζος).
Προπονητές δεν είμαστε ούτε θέλουμε να γίνουμε.Υπάρχουν άλλοι αρμόδιοι γι΄αυτό.Αλλος είναι ο ρόλος μας ως οπαδών.
Προστασία ,οχι ισοπέδωση,οχι στοχοποίηση παικτών,όχι κάψιμο παικτών.
Μία ήττα απο μιά μεγάλη και καλύτερη την δεδομένη χρονική στιγμή ομάδα όπως η Αθλέτικο δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίσει΄και να μας οδηγήσει στη μιζέρια και την εσωστρέφεια(ο ευσεβής πόθος των εχθρών μας).
Έχουμε στόχους και θα τους διεκδικήσουμε με επιμονή και υπομονή.
Πρωτάθλημα,Κύπελο,EUROPA LEAGUE .
Στην ρεβάνς δε την άλλη Τρίτη στην Ισπανία,πρέπει να παίξουμε για το ονόρε και την ιστορία της ομάδας μας.Δεν παρατάει ο Παναθηναϊκός καμία μάχη.Παλεύει ,αγωνίζεται,χάνει ,κερδίζει,προκρίνεται,αποκλείεται,εκεί που πρέπει στο χορτάρι του γηπέδου.Γι΄αυτό άλλωστε τον αγαπάμε φανατικά.Για καμία νίκη ,καμία προκριση,κανένα πρωτάθλημα.
Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είναι ομάδα sui generis.Αριστοκρατική με την αρχαιοελληνική έννοια του όρου.Δεν θα ασχοληθούμε τώρα με ουτιδανούς κατιμάδες.Προχωράμε μπροστά.Όποιος μπορεί ας ακολουθήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: