Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΔΥΝΑΤΑ

Δεν ξέρω με ποιούς έχει θυμώσει περισσότερο ο Κουντουριώτης. Με τους ασεβείς και ανιστόρητους selebrities που νομίζουν ότι η χώρα μας είναι μαγαζί τους η με όλους αυτούς τους μαϊντανούς ,τους βασιλείς της υποκρισίας.Αυτούς που δεν ενοχλούνται απο αυτά που συμβαίνουν στη Θράκη ας πούμε.Δίοδος στη δημοσιότητα δεν υπάρχει.Κανάλια ,καναλάρχες,κοντυλοφόροι,παπαρολόγοι ανήξεροι?Εδώ τους θέλω.Αυτοί που κόπτονται για τα ιερά και όσια (τα δικά μας -αυτοί ορντινάτσες είναι που διαλέγουν αφεντικά)εξαφανισμένοι.Κάποιοι προκλητικοί δε (τα δύο Β. της συμφοράς )αντί να αρθώσουν λόγο που οδηγεί στις αιτίες ,στα λάθη μας και να προτείνουν λύσεις μας μιλούν αόριστα για δικαιώματα μειονοτήτων ο ένας (και οι καθολικοί Ελληνες μειονότητα είναι?)για την επιβλητική σκιά της Τουρκίας ο άλλος ,επικίνδυνη η Νικοπούλου λέει ο άλλος.Σιγά ρε φοβηθήκαμε.
Ο λαός είναι θυμωμένος.Οι πρώτοι που θα "πληρώσουν το λογαριασμό"θα είναι αυτοί.Οι ορντινάτσες.Κατόπιν θα ρθεί και η σειρά των υπολοίπων.
Ετσι λοιπόν βρήκαν θέμα για να κοιμίσουν το πόπολο.Να ξεχάσει αυτά που του συμβαίνουν χωρίς να φταίει σε τίποτα.Εχουν γίνει στο παρελθον και άλλες (τέτοιου είδους )εκδηλώσεις στο ιστορικό πλοίο.Τότε δεν κουνήθηκε φύλλο.Τώρα γιατί?
Όλοι αυτοί που οδήγησαν την Ελληνική κοινωνία στη αφασία ,στην χαλαρότητα αξιών και αρχών,αυτοί που όλα τα μετρούν με χρήματα,αυτοί που μας έκαναν Χετταίους
έχουν το θράσος να εκπλήσονται απο τα αποτελέσματα των καλοπληρωμένων κοινωνικών εγκλημάτων τους.Απομακρυνθήκαμε απο τις παραδόσεις μας ,τις αξίες μας ,τις αρχές μας,τη μουσική μας,τη γαστρονομία μας.Απομακρυνθήκαμε απο τον πολιτισμό μας.Και ξαφνικά βρεθήκαμε στο κενό.Μια προδιαγεγραμμένη πορεία καταστροφής.Συμβάλαμε βέβαια και εμείς με την "ηλιθιότητά" μας.Δεν είχαμε το θάρρος να ακούσουμε τις φωνές της σύνεσης.Υπάρχει ελπίδα?Μονόδρομος είναι να το πιστέψουμε και να αλλάξουμε πορεία.Στροφή στην ποιότητα και το μέτρο .Αυτός είναι ο δρόμος .

Δεν υπάρχουν σχόλια: