Κυριακή 9 Μαΐου 2010

HURRΙCANE

Σαν καταιγίδα πέρασαν χθες οι πανκορασίδες της Ολυμπιάδας Πατρων απο την κλειστή σάλα Volley της Αμαλιάδας. Μετά την ήττα του Σαββάτου απο τις πανκορασίδες Αμαλιάδος στην Πάτρα με 2-3 απέδειξαν ότι δίκαια θα διεκδικήσουν απο μία ομάδα εκ των ,Απολλωνα Πατρών και Καλαμάτας την είσοδο τους στα play-off ,που οδηγούν στο πενελλήνιο πρωτάθλημα πανκορασίδων
Με καταπληκτική απόδοση και γρανιτένια άμυνα και μπλόκ αφού προηγήθηκαν με 0-2 σετ τελικά νίκησαν τις αντιπάλους τους με 1-3.
Η φιλοξενία ττης ομάδος και των γονιών που ταξίδεψαν απο την Πάτρα ήταν ιδανική και κατέδειξε ότι τα αθλητικά ιδεώδη του "ευ αγωνίζεσθαι"ζουν και βασιλεύουν σε αυτές τις "μικρές κατηγορίες" που αποτελούν τη μήτρα του γυναικείου volley στη χώρα μας.
Αξίζει να αναφερθεί η ιδανική κατάσταση ,λειτουργικότητα και ομορφιά των εγκαταστάσεων του δημοτικού αθλητικού κέντρου Αμαλιάδας.Ειδικά δε το κλειστό είναι "κουκλί".
Δεν είναι τυχαία άλλωστε η ιδιάιτερα μεγάλη αθλητική δραστηριότητα στην περιοχή ,προεξάρχοντος του Κόρρυβου Αμαλιάδος.
ΥΓ. Αξίζει να αναφερθεί η πληθωρική παρουσία γνωστού αυτοδιοικητικού παράγοντα(Δ.Δ.)
της ορεινής Ηλείας στον αγώνα ανδρικού volley Κορρυβου-Αλεξανδρούπολης για την άνοδο στην Α1 volley ανδρών.
Εικάζεται ότι η παρουσία μεγάλου πλήθους κυριών και δεσποινίδων ,εκπάγλου καλονής ,οφείλεται κατα ένα μέρος και στην δική του παρουσία.

4 σχόλια:

ΓΩΓΩ είπε...

τέτοια να του γράφεις να μην ξέρουμε από που να φυλαχτούμε...

fotjou είπε...

Οι αλήθειες πρέπει να λέγονται!!!!!

KANTHAR0S είπε...

Καλώς σε βρήκα φίλε μου!

fotjou είπε...

Καλώς ήρθες ΚΑΝΤΗΑΡΕ