Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

ΜΑΚΡΥΑ ΚΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ

Σιγά σιγά επιστρέφουμε στη μήτρα μας.
Αυτοκριτική και κάθαρση απαραίτητα στοιχεία μιάς νέας αρχής.Ολοι όσοι με τα λάθη τις παραλείψεις και τις παρανομίες τους έβλαψαν τον τόπο και μεγένθυναν τα προβλήματα που κληρονόμησαν,όλοι όσοι παρέδωσαν τη χώρα σε οργανωμένες μειοψηφίες και άνομα συμφέροντα,όλοι όσοι εκλέχτηκαν να κυβερνήσουν αλλά συμβιβάστηκαν και έσκυψαν το κεφάλι για τις καρέκλες τους δεν έχουν θέση στη "μάνα".
Στην μετα-μεταπολίτευσης εποχή η χώρα έχει ανάγκη καθαρά στίγματα.Πολυσυλλεκτικότητα με τους όρους και τους κανόνες μας.
Ξένα σώματα τέλος.
Good bye m. Dora!!!

ΥΓ1.Τέσσερις ζωές χάθηκαν άδικα.Να βγούν και οι 300 δημόσια να ζητήσουν συγγνώμη απο τις τραγικές οικογένειες.Να ζητήσει συγγνώμη και η ΕΛΑΣ που δεν μπόρεσε να τους προστατέψει όπως ήταν το καθήκον της.
Εγκλήματα και εγκλήματα έχουν εξιχνιασθεί.Αυτό δεν μπορεί?Καιρός είναι να γίνει η αρχή.
ΥΓ2 Λαλάκη μήπως και αυτή τη φορά οι κουκουλοφόροι ήταν αστυνομικοί?

ΥΓ3.Αυτό το επιχείρημα που ακούγεται συχνά απο κάποιους πουλημένους "ταγούς"ότι ο κόσμος είναι θυμωμένος και ...........(άρα δικαιολογούνται και κάποιες φασαρίες)είναι ύπουλο και επικίδυνο.¨Ολοι μας είμαστε θυμωμένοι ,πικραμένοι,απογοητευμένοι αλλά δεν σπάμε δεν καιμε και δεν σκοτώνουμε.Αντίθετα "σκοτωνόμαστε "στη δουλειά και προσπαθούμε να ανοίξουμε δρόμους για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και την πατρίδα.Το τυρί είναι προκλητικό αλλά η φάκα φανερή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: