Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

TAMOUJIN

Τεν Κάτε - "όλη η Ελλάδα ξέρει για Λεβαδειακό και Ολυμπιακό..."



"Ο Λεβαδειακός και ο Ολυμπιακός έχουν... σχέση. Αυτό το ξέρει όλη η Ελλάδα"
"Μπορεί να σας φαίνεται παράξενο που το λέω συνέχεια, αλλά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό δεν θα είναι εύκολο. Αντίθετα, θα έχει πολλές δυσκολίες για εμάς. Μην πιστέψετε ότι η νίκη θα έρθει μόνη της.
Ο Λεβαδειακός και ο Ολυμπιακός έχουν... σχέση. Αυτό το ξέρει όλη η Ελλάδα. Γι` αυτό θέλει προσοχή και σοβαρότητα το ματς. Ο αντίπαλος θα παίξει δυνατά, θα μαρκάρει σκληρά και θα παλέψει παθιασμένα για να μας νικήσει ή να μας κόψει βαθμούς", τους είπε κατά τη διάρκεια της προπόνησης του Σαββάτου


XEN TEN KATE

Αυτά λέει η μουράκλα και μας φτιάνει το κέφι.Τολμά και ξεστομίζει αυτά που τα γνωρίζει ο καθένας μας αλλά δεν μπορούν να αποδειχθούν.Πάντως οι ενδείξεις είνα πολλές όλα αυτά τα χρόνια.Χρειάζεται αποδείξεις η υποταγή και η κολαουζοσύνη στο όραμα της επένδυσης?Αποδείξεις χρειάζεσαι για να τιμωρήσεις ,όχι για να νοιώσεις και να επιλέξεις,να κρατήσεις η να αφήσεις.
Το παρακάτω κίτρινο (ίσως και με την μεταφορική έννοια του όρου) κείμενο έίναι η εισαγωγή της ιστοσελίδας απο την οποία "δανείστηκα "τις δηλώσεις του Τεν.
Ο φαρισαϊσμός βρήκε τον ορισμό του.Άκουσον άκουσον:ο Χεν Τεν Κάτε εχει την εντύπωση ότι είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητος .(αυτό αντέχεται αλλά δεν του επιτρεπεται μάλλον)
Κρατηθείτε τώρ,σεισμός. "ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ Ο σουβλάκης ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ οσφπ ."
Ακούσατε -ακούσατε. "δεν εξηγείται,δεν εξηγείται,δεν εξηγείται,δεν εξηγειται........................


"Εκτός από τις προτροπές στους έλληνες δημοσιογράφους μετά το παιχνίδι με την Στουρμ Γκρατς ("προσέχετε τι γράφετε, γιατί τα ελληνικά μου βελτιώνονται"), ο Χενκ Τεν Κάτε έχει την εντύπωση ότι είναι και γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας. Δεν εξηγείται αλλιώς η αίσθηση που μετέφερε στους παίκτες του ότι ο Λεβαδειακός θα παίξει και για τον Ολυμπιακό!"

Εγώ λοιπόν ρωτώ.Μήπως εξηγείται εκείνο το 3-0 του σουβλάκη για να πέσει ο φίδις.?
Μήπως εξηγούνται τα φιλικά που είναι 2-0 στο 20΄ για να μην κουράζονται τα παιδια του Πειραιά?
Οχι βέβαια.Τα νιώθεις για τα καλά.Έτσι είναι αυτά τα πράγματα.
Πάρτε το απόφαση παιδιά .Οι παλιές εποχές περάσανε.Αυτός ο "τεντάς" μιλάει και πολύ μαλιστα.Μία σου και μία μου το λενε το παιχνίδι.
Όποιος δε, νομίζει ότι αυτός τα είπε στους παίκτες του μόνο είναι βαθιά νυχτωμένος.Τα είπε ξέροντας ότι θα μεταφερθούν .(απο τον Γκούμα πάντως όχι).
Αλλωστε νοι πρώτοι που έθιξαν το θέμα με σαφή υπονοούμενα ήταν οι Νέρι Καστίγιο και Τρόντ Σόλιντ.Ψέματα?


Ας τους αφήσουμε να βράζουν στο ζουμί τους για να θίξουμε ένα πραγματικά ενοχλητικό φαινόμενο,που για αρκετό καιρό μετά την πολυμετοχικότητα είχε ατονήσει αν όχι εξαληφθεί.
Αφορά κάποιους κατ΄όνομα Παναθηναϊκούς που παίρνουν σβάρνα τις εκπομπές(οι ίδιοι και ίδιοι)υμνώντας την επένδυση του Σώκρατες και απαξιώνοντας την ομάδα τους(όπως ισχυρίζονται οι ίδιοι).Τώρα τελευταία το φαινόμενο αυτό άρχισε να γιγαντώνεται πάλι ,προσπαθώντας να δημιουργήσει γκρίνια (=γκίνια),φαγωμάρα,απαξίωση......
Άλλος θυμάται τον Μπαγεβιτς,άλλος ότι δεν παίζουμε καλό ποδόσφαιρο,άλλου του βρωμάνε τα χνώτα του Τεν Κάτε,άλλος δεν θέλει τον Σισέ,αλλος...............
Όλα αυτά σε εκπομπές γνωστών αντιπαναθηναϊκών δημοσιογράφων.
Στημένοι?Αφελείς?
Δύσκολο να πει κανείς.Το καλύτερο πάντως το είπε ένας αδερφός."Καληνυχτάκηδες "είναι ρε αυτοί.
Κλείνω με έναν απο αυτούς (την αφορμή)

Μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης"
Εκπομπή του στο ΙΟΡ
-΄Παρακαλώ
-Γεια σου ......
-Γειά σου και σένα
-Παναθηναϊκός είμαι.Τον Ολυμπιακό τον βλέπω θετικά απόψε.Θα νικήσει σίγουρα.
-Θα δούμε
-Σίγουρα σου λέω
-Ο Παναθηναϊκός αύριο?
-Δύσκολα.Δεν παίζουμε μπάλλα ,δεν έχουμε και προπονητή.......Μάλλον άσσος .

Θυμάμαι τον διάλογο γιατί μου έφυγε το τιμόνι απο τα χέρια και παρα λίγο να πέσω στη θάλασσα
Θα μπορούσε να πεί κανείς "δε μπορεί να κυκλοφορεί τόση μαλακία ελεύθερη"
Κυκλοφορεί,κυκλοφορεί να είστε σίγουροι.

Δεν θυμάμαι το όνομα του αλλά του στέλνω χαιρετίσματα με ευχές για περαστικά.







Δεν υπάρχουν σχόλια: