Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Η ΣΠΙΘΑ

 
Να δώσει παίκτες ο ΠΑΟ στην "Εθνική";ακούγεται σαν δίλλημα.

Μακρυά  απο την Εθνική οι παίκτες μας.Να παίζουν   για τα     λαμόγια  της ΕΠΟ  της  ΚΕΔ     και των    πασης     φύσεως    πειρατικών  και   μανατζαραίων
Δεν πρέπει να τροφοδοτούμε σαν ομάδα  την "Εθνική " και σε  ανταπόδοση να υφιστάμεθα τέτοιο βιασμό της λογικής μας και της αισθητικής μας.

Τρομαγμένο ανθρωπάκι ένας πρόεδρος νομίζει ότι είναι Καίσαρας.
Πτώματα είναι αλλά δεν το καταλαβαίνουν.Πτώματα αισθητικής ,πτώματα πολιτισμού.Ορκ που ανδρώθηκαν απο το 96 και μετά .Δημιουργήθηκαν και συντηρούνται σαν στρατός ;σαν ψηφοφόροι; λίγη σημασία έχει.Υπάρχουν και προσπαθούν να μας τραβήξουν στο βόθρο που ζούν.
Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη.Πρέπει να αναζητήσουμε και να διεκδικήσουμε την ισονομία και το αυτονόητο με κάθε νόμιμο και πολιτισμένο τρόπο.Στα Ευρωπαϊκά όργανα(τα Ελληνικά είναι όλα διαβρωμένα και  χεσμένα)
Γαγκάτσης,Μπαλόκας,Τσιρώνης στη Ριζούπολη
Γκαγκάτσης ,Μπαλόκας,Τσιρώνης στο Φάληρο.
Ολα γύρω αλλάζουν κι όλα τα ίδια μένουν.Κανείς δεν ενοχλείται.Τα παπαγαλάκια του πτώματος που ακούει στο όνομα ΟΣΦΠ στα ιδιωτικά και όχι μόνο ολυμπιακά ΜΜΕ άρχισαν το τσουβάλιασμα για να τυφλώσουν τον κόσμο.Επιμερισμός φίλοι μου Επιμερισμός.
Είναι τόσο λίγοι και ηλίθιοι  που δεν αντιλαμβάνονται το μεγάλο καλό που του έκαναν.(ΠΑΟ)
  Ενα  πρωτάθλημα  που  θα το έπαιρναν σχεδόν δίκαια το στιγμάτισαν μόνοι τους συσπέιρωσαν τον κόσμο του     ΠΑΟ       και ίσως αναγκάσουν τους αμέτοχους του  ΠΑΟ να γίνουν πάλι μέτοχοι.Ας πρόσεχαν.
Η Ευρώπηδεν αργεί.Ο τρόμος τους και η ξεφτίλα τους.
ΥΓ.Εκείνος ο ΠΣΑΠ και ο βουτηχτής  Στελάκης που είναι;Πουλημένες κότες.
ΥΓ.Άντώνη  δεν μας τα λές καλά.Μαθεύτηκε ότι ήσουν εκεί.Ούτε μία δήλωση καταδικης των βαρβάρων σαν πολιτικός ταγός.;Ηταν χρέος σου.Να υποθέσουμε ότι ήταν άτυχη στιγμή.;
Μόνο ένας γέροντας είχε τα αυγά.;

Δεν υπάρχουν σχόλια: