Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

"ΜΕ ΡΙΞΑΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝ ΑΣΠΡΟ ΠΑΤΟ"


Ολο το σινάφι επι σκηνής τελικά.


Ο κ. "Αντε γαμήσου πρωϊ πρωϊ " , ο κ. Συγνώμη στους Γερμανούς,ο κ. που συνέτριψε την παράδοση χιλιετιών παραδίδοντας τον Οτσαλάν ,ο κ.Υπουργός των Ιμίων τόλμησε να εγκαλέσει τον τρισμέγιστο Παναθηναϊκό διότι ζητούσε γραπτές εγγυήσεις των νομίμων συμφερόντων του .


Είναι νωπές οι μνήμες απο την αλλαγή εν μια νυκτί του ολυμπιακού έργου "γήπεδο της ΑΕΚ" σε χαρισμα δημόσιας περιουσίας στον Σωκράτη.


Η παρουσία του στη σύσκεψη για τον Βοτανικό (το επίπεδο Μπιρμπίλη ήταν αρκετό και αρμόδιο) προσπάθησε να στείλει το μήνυμα"Στον Ελαιώνα ούτε τον άλλο αιώνα"


Οι σημερινές όμως εξελίξεις δεν δικαίωσαν τον ΄κ.Αντιπρόεδρο

Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς λοιπόν,για να μήν εκτίθεσαι.

Απο την άλλη ενεφανίσθη ως τίμητής και θεματοφύλακας του πρασίνου στον Βοτανικό η "κλειστή πόλη"γεμάτη απο μεγαλομετόχους κατασκευαστικών εταιρειών (όπως διατείνεται και ο Δήμαρχος).Μία τάχατες "προοδευτική " ομάδα που έχει τόση σχέση με την πρόοδο και την αλήθεια όση το μυρμήγκι με τον ελέφαντα.



Διαβάζω στο Sportaction.gr


Άναψε «πράσινο» για Βοτανικό
Η λύση φαίνεται πως βρέθηκε στο θέμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού, καθώς εστάλησαν εγγράφως οι απαραίτητες διαβεβαιώσεις και εγγυήσεις που απαιτούσε τη Δευτέρα (02/08) στη συνάντηση η πλευρά του Παναθηναϊκού και που διασφαλίζουν την ομαλή κατασκευή του νέου γηπέδου στο Βοτανικό.Μετά από συνεχείς επαφές που είχαν οι «πράσινοι» με τον Δήμαρχο Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη και τον Μπάμπη Βωβό, εστάλησαν οι διαβεβαιώσεις, οι οποίες ήταν κι ο λόγος που οι συζητήσεις κατέληξαν άκαρπες τη Δευτέρα ανάμεσα στις πλευρές.Πλέον, μετά από αυτή την εξέλιξη απομένει να κατατεθεί η νέα νομοθετική ρύθμιση που θα είναι βασισμένη στην απόφαση του ΣτΕ και η οποία είναι ήδη έτοιμη από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και την Τίνα Μπιρμπίλη και βρίσκει σύμφωνο τον Παναθηναϊκό.Οι εγγυήσεις αφορούν στην κατασκευή όλων των εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη, τις οποίες έχει αναλάβει η εταιρεία του Μπάμπη Βωβού, στην παράδοση των 1.800 θέσεων πάρκινγκ για το γήπεδο και στην κατοχύρωση του Παναθηναϊκού, σχετικά με το τι πρόκειται να συμβεί με τα επιπλέον 3 χιλ. τετραγωνικά που προκύπτουν από τη μείωση του συντελεστή δόμησης στο εμπορικό κέντρo.


Μπορεί τελικά το γήπεδο να μήν γίνει ,παρά τις ευοίωνες προβλέψεις.Ομως απο όλα τα εμπλεκόμενα μέρη ο Παναθηναϊκός θα μπορεί να κοιτάξει τα εκατομμύρια των φιλάθλων του στα μάτια.Πράγμα που στη δική μας Ελλάδα είναι πολύτιμο.

Τον έχουν ανάγκη τον Παναθηναϊκό.Χωρίς αυτόν δεν υπάρχει διπλή ανάπλαση.

Κάποια στιγμή το γήπεδο θα γίνει.Περιμένουμε πολλά χρόνια για να μην μπορούμε λίγα ακόμα.

Αυτοί όμως στην πρεμούρα τους να υπηρετήσουν τα αφεντικά τους εμφανίζουν το πραγματικό (ότι πιο φασιστικό) τους πρόσωπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: