Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ

Για τα δικά μου μέτρα εισέπραξα σχετικά απαλά το μεγάλο χαστούκι(ΠΑΟ-ΟΣΦΠ 0 -1).
Θές οι 4 βαθμοί διαφορά,θές η δίψα για το πρωτάθλημα,θές οι πολλές ,απίστευτες χαμένες ευκαιρίες ,θές η ψυχραιμία του φίλου μου του Ηλία,που με είχε προειδοποιήσει για το άσχημο προαίσθημά του απο την αρχή ,άμβλυναν την πίκρα μου για το αποτέλεσμα.
Αφού να σκεφτείς, μάλλον θα δώ και τον Π.Ρ.Π.Π
Κάποια ψήγματα όμως εκνευρισμού , που παρέμειναν, για την τιμή των όπλων,δεν με αφήνουν σε ησυχία.
Με τον ΟΣΦΠ δεν θα ασχοληθώ.Ας χαρούν την νίκη τους απόψε.Το δικαιούνται.Ηρθαν χωρίς επτά βασικούς τους παίκτες, και νίκησαν.Συμβαίνουν αυτά.
Για την ομάδα μου όμως υπάρxουν κάποια dejavu,ανησυχίας αν μη τι άλλο.
1.Δεν έχεις νικήσει (ενώ παίζεις καλύτερα)ΑΡΗ-ΑΕΚ-ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ-ΚΑΒΑΛΑ
2.Κάθε δύο ευκαιρίες του αντιπάλου δέχεσαι γκόλ!!!!!!!!!!
3.Μία ομάδα 60-μυρίων πάσχει απο ανισοκατανομή ποιότητος
4.Ο κατα τ΄άλλα συμπαθής Σαλπι δεν είναι δεξί εξτρέμ.Συνεχίζει να μην μπορεί το ένας με έναν.Κανείς δεν βλέπει?Ο άνθρωπος είναι φόρ.Δεν έχει την τεχνική κατάρτιση για δεξιά.Δεν είναι τυχαίο ότι χάνει πολλές ευκαιρίες.Έχει αμβλυνθεί το ένστικτο του σκόρερ.
5.Η εικόνα του Καραγκούνη παραμένει θολή.Ταλαιπωρεί τη μπάλλα ,καθυστερεί την ομάδα και αποτελεί αγκάθι για την ανάπτυξη της .Ειδικά απόψε φέρθηκε με εντελώς ηλίθιο τρόπο,δίνοντας ανέλπιστη βοήθεια στον αντίπαλο με τους τσαμπουκάδες ενώ είχε κερδίσει το φάουλ.Είναι αρχηγός ομάδας αυτός?Κάποιος να του τραβήξει το αυτί ίσως.Πάγκος ίσως?
Αν έχει άλλη εικόνα στην Νότια Αφρική ,τότε υπάρχει θέμα.
6.Μία απο τα ίδια και ο Κατσουράνης.Στη φάση του γκόλ αντί να πάει στον αντίπαλο κάνει υποδείξεις.Ποιός νομίζει ότι είναι?Αφεντικά της ομάδας είμαστε εμείς ,δεν χρειαζόμαστε άλλα. Διοίκηση,παικτες ,προπονητές έρχονται και παρέρχονται.Εμείς όμως είμαστε πάντα εδώ.Αγαπάμε και πονάμε.
7.Συνεχίζεται η έλλειψη σωστης τροφοδότησης του Σισέ.Αυτός που αποδεδειγμένα συνεργάζεται άψογα μαζί του (Νίνης) μπαινει ως αλλαγή,και έτσι δεν μπορεί να βρεί μια σταθερότητα στην αποδοσή του.
8.Είπαμε ότι ο Νιόμπλιας είναι νέος και άπειρος.Πόσο άπειρος όμως ?Έχει και αυτό την σημασία του.

Τέλος πάντων.Προχωράμε μπροστά για τους στόχους μας.Δεν χρειάζονται υστερίες και πανικοί.Βλέπουμε το αποψινό ως ενα Δούρειο ίππο στα ενδότερα του ΟΣΦΠ.Τους βοηθά για λίγο αλλά μπορεί να αποτελέσει άλλοθι για λαϊκή κατανάλωση.Τι καλύτερο για εμάς?
Ένα άλλο θετικό που μπορούμε να βρούμε στην ήττα αυτή είναι το μήνυμα που στέλνουμε σαν σύλλογος στους φιλάθλους όλων των ομάδων.
Πρωταθλήματα του τύπου "Στάλιν"τέλος .Ολα στο χορτάρι.Χάνεις -κερδίζεις και φεύγεις απο το γήπεδο με ψηλά το κεφάλι.Αντρας μπαίνεις- άντρας βγαίνεις.Πουστιές τέλος!
ΥΓ.Η ΑΕΚ έπαιξε για τον Παο απόψε Μπαόκια?Τα άλλοθι τέλος λουλουδένιες μου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: