Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

"TOTAL LOVE"

Επ΄ευκαιρία, του σημερινού "δύσκολου"αγώνα της "αγαπημένης " μας ομάδας στις γειτονιές της Αλβανίας ,αφιερώνουμε εξαιρετικά τα δύο παραπάνω βιντεάκια,και ευχόμαστε τα χειρότερα.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΥΓ.Ολα αυτά για να ξεχάσουμε τα δικά μας ξεφτιλίκια με Κωνσταντόπουλο.Μόνο και μόνο η λέξη Συνασπισμός κάνει όλους εμάς τους Παναθηναϊκούς να βγάζουμε φλύκταινες.Βοτανικός,κορμοράνοι,λαοπλάνοι κτλ...............

Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΔΩΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΟΥΑΗΣ

Τις τελευταίες βδομάδες(και οχι μόνο) η εκφραση "προσωπικα δεδομένα" έχει χάσει κάθε νόημα.
Η υποκρισία την περιβάλλει σαν αγκάθινο στεφάνι.
Κλέβεις ,ληστεύεις,δολοφονείς,μεγαλοφοροδιαφεύγεις?Μην ανησυχεις.Κανείς δεν θα μάθει τα στοιχεία σου.
Είσαι απλός καθημερινός πολίτης αυτής της άρρωστης χώρας?Ας πρόσεχες φίλε μου.Ολοι ξέρουν το κινητό σου,την διευθυνσή σου,το σόι σου.Κάθε πικραμένος( εταιρείες κινητής,τράπεζες,διαφημιστές κτλ..) σε κατακλύζουν (ακατάλληλες ώρες συνήθως) με δήθεν προσφορές και συμβουλές για το αύριο της περιουσίας σου.
Ειδικά δε ο πόλεμος μεταξύ ε.κινητής.τηλ.(Cosmote,Wind,Hol,.......) έχει αναγάγει την ευρηματικοτητά τους σε επιστήμη.
Τι να πρωτοδιαλέξει ο τρελλαμένος καταναλωτής?Ταξίδι για δύο,κινητο,κωδικοποιητή ψηφιακής,τηλ-φαξ,ασύρματο,φτηνή νοβα,πληρωμένη μπειμπυ-σιττερ για τα παιδιά?
Τίποτα απο αυτά δεν συγκινούν πια τους ταλαιπωρημένους(άνδρες ) καταναλωτές.
Στο παραπάνω κινητό όμως(ονομασία προέλευσηςποιότητος Παραγουάης),ποιός θα μπορούσε να αντισταθεί?Αναμφίβολα κανείς!!!!
Η Παραγουάη όμως δεν έμεινε στα πανέμορφα δώρα της. Απόψε έδειξε πως άμα πιστεύεις στον εαυτό σου,σέβεσαι αλλά δεν φοβάσαι τον αναμφίβολα μεγάλο αντιπαλό σου και έχεις προπονητή στον πάγκο σου (όχι εκλέκτορα) όλα μπορούν να συμβούν.
Σε αντίθεση με αυτή τη φυσική τάση της διάκρισης σε έναν αγώνα άμμιλας η δική μας Εθνική Ομάδα δέσμια ομαδοποιήσεων και στεγανών,υπαλληλοποιημένη σε μέγιστο βαθμό στις ορέξεις και τα "κολήματα" του εκλεκτορά της και στην υστερόβουλη πίεση διαφόρων χαρτογιακάδων για το αποτέλεσμα και όχι την βελτίωση συνολικά ,προσπαθούσε να κλέψει αποτελέσματα και όχι να συμμετέχει ισότιμα στο παιχνίδι.Αυτή της η επιλεγμένη παθογένεια την απέτρεπε απο το να προσπαθεί να παράγει ποδόσφαιρο και την οδηγούσαν στην προσπάθεια καταστροφής του παιχνιδιού του αντιπάλου,με τα γνωστά αποτελέσματα.
Βέβαια δεν ευθύνεται για όλα αυτά μόνο ο Οττο.
Οι παίκτες μας γεννήθηκαν και μεγάλωσαν σε μία κοινωνία που η έννοια της πατρίδας και του έθνους έχουν κατακρεουργηθεί.Μόνο λόγια χωρίς περιεχόμενο.Εμείς οι κατ΄εξοχήν πολίτες του κόσμου(λόγω πολιτισμού) πετάξαμε σαν άχρηστα όλα αυτά που μας χαρακτήριζαν σαν λαό.Η πανοπλία μας στο παγκόσμιο ταξίδι άρχισε να μπάζει απο παντού.
Γίναμε λαός άνευρος ,αόσμος, γυάλινος.Νοιώθουμε μειονεκτικά απέναντι στους άλλους . Ζούμε μέσα στις αρνήσεις και τους ψευδεπίγραφους κανονισμούς που έφεραν στη ζωή μας οι λάθος επιλογές μας σε πρόσωπα και καταστάσεις.Πάψαμε να είμαστε χαρούμενοι .Γίναμε μίζεροι και ανεύθυνοι.Ψάχνουμε με το κυάλι παίκτες με ψυχή και τσαγανό για να πράξουν το αυτονόητο.Να "παίξουν" στο πεδίο που διάλεξαν.Σε αυτό το πλαίσιο έχουμε την Εθνική που μας αξίζει.Η αλλαγή στην άκρη του πάγκου είναι νωρίς ακόμα να κριθεί.Στα θετικά της καταγράφεται η ταχύτατη συμφωνία και η εν Ελλάδι διαμονη του Σάντος για τον οποίο ελπίζουμε να αποδειχθεί προπονητής και όχι μόνο εκλέκτορας.